Торт з полуницею, сирним кремом і желе

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Торт с клубникой, сырным кремом и желе 1

Дуже смачний торт!
Желе освіжає, надає легкість.
Замість полуниці можна використовувати малину, також можна спробувати фрукти – персики, сливи, абрикоси.
Замість желе для тортів можна використовувати звичайне желе, але при його приготуванні треба використовувати в 2 рази менше води, ніж вказано на упаковці.

Інгредієнти
тісто:

  • 2 яйця
  • 100 г цукру
  • 100 г борошна

крем:

  • 300 г Філадельфії (це вершковий сир) або Альметте
  • 100 мл вершків 33-35%
  • 2 яйця
  • 100 г цукру
  • паличка ванілі (або 1 ч.л. ванільного цукру)

також:

  • полуниця
  • желе для тортів (у розведеному вигляді необхідно близько 500 мл желе)

817_01006703p_7967_b
Приготування
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
817_026703p_8001_b
Готуємо бісквіт.
Яйця збити з цукром (збивати не менше 5-7 хвилин).
817_036703p_8015_b


Додати борошно, акуратно перемішати.
817_046703p_8027_b
Форму (у мене форма діаметром 28 см) трохи змастити маслом, викласти тісто.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 10-15 хвилин.
Остудити.
817_056703p_8039_bГотуємо крем.
Філадельфію перемішати з цукром.
817_066703p_8054_b
Додати вершки, перемішати.
817_0760zoa_8075_b
Додати яйця, перемішати.
817_0860zoa_8088_b
Паличку ванілі розрізати, вийняти насіння.
817_0960zoa_8099_b
Додати їх у сирну масу (якщо Ви використовуєте ванільний цукор, його треба додати теж на цьому етапі).
817_01060zoa_8114_b
Крем викласти на остиглий бісквіт.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 25-30 хвилин.
Остудити.
817_01160zoa_8186_b
На остиглий крем викласти полуницю.
817_01260zoa_8299_b
Желе приготувати так, як написано на упаковці.
Акуратно вилити остигле желе на полуницю.
Краще спочатку залити ягоду тонким шаром, поставити в холодильник до застигання, потім вилити залишився желе.
Поставити в холодильник на 6-8 годин.
817_01324cf7_8424_bПриємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.