Торт «Наполеон»

» » Торт «Наполеон»
Торт «Наполеон»

Наполеон – це улюблений торт багатьох. Тому , кожна дівчина просто зобов’язана вміти робити такий торт!

Отже , щоб приготувати торт «Наполеон» , перш , потрібно тісто. Для цього знадобитися :

  • Борошно – 300 грам
  • Масло розм’якшене , вершкове – 250 грам

Тепер , інгредієнти для другого тіста :

  • Куряче яйце – 1 штука
  • Сіль – 0,5 ложки (чайної )
  • Сметана – 200 грам
  • Оцет – 2 столових ложки
  • Борошно – 500 грам

Дуже важливо правильно приготувати крем. Для нього будуть потрібні такі складові:

  • Куряче яйце – 1 штука
  • Цукор – 300 грам
  • Борошно – 3 ложки
  • Масло – 400 грам
  • Ванілін – на смак
  • Молоко – 400 мл

Як приготувати перше тісто ? Нарубаєте масло і розмішайте його з борошном до маси , однорідної за характером. Розділіть тісто, що вийшло на кілька ( 8 ) частин , формуючи їх у квадрати .

Для приготування другого тіста , збийте яйце і сіль , додавши , після цього , сметану і оцет. Розмішайте . Тепер , додайте сюди борошно. Починайте замішувати тісто. У цьому випадку , після поділу тіста на 8 частин , квадрати повинні вийти в два рази за розміром більше , ніж в першому випадку.

У середину квадратів , виготовлених з другого тіста , покладіть квадрати , зроблені з першого . Так , завертайте краї у нижніх квадратів поверх верхніх , защипуючи краї і , розгортаючи в товщину 1,5 см. Тепер , складіть ці пласти тричі по довжині , а смужки , які вийшли в результаті, розріжте , знову ж , втричі і відразу ж розкачайте їх до 1 -сантиметрової товщини. Повторіть все знову . В результаті , таких заготовок повинно бути рівно вісім .

Всі заготовки обов’язково розкачайте в пласт , досить тонкий по товщині , і викладіть на змочене водою деко. Корж проколіть в декількох місцях за допомогою вилки. Це запобіжить прояв бульбашок. Пропікати коржі потрібно до того , поки не вийде золота скоринка. Температура – 200 градусів. Знімати коржі потрібно акуратно , так як вони дуже крихкі.

Готуємо крем. Прожарте борошно до золотого кольору , після , остудіть. Яйце , попередньо охолоджене , збийте разом з цукром. Отриману суміш перемішати з борошном. Тепер , поступово переливайте сюди молоко ( кип’ячене ) , постійно перемішуючи. Нагрівання до кипіння , охолодіть суміш. Збийте масло і викладайте його по одній ложці в заварний крем. Додайте ванілін .

Тепер вам залишається лише зібрати торт , змастивши всі коржі , крім верхнього , кремом. На верх же , потрібно хвилин на десять покласти маленький вантаж – за рахунок цього торт спресується . Тепер , промазуйте зверху і збоку торт кремом , посипавши крихтою. Дайте торту побути в холодильнику пару годин , після чого – подавайте.

Торт «Наполеон»

Смачного!

Торт «Наполеон» обновлено: Лютий 1, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика