Торт «Панчо» рецепт з фото

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Торт «Панчо» рецепт с фото 1

Торт «Панчо», рецепт з фото якого ми розглянемо, став сучасною кондитерською легендою. Спочатку його не дуже охоче купували, але з часом він став дуже затребуваним і популярним. Його можна приготувати і в домашніх умовах, вийде навіть смачніше. Основа торта – бісквіт, просочений сметанним кремом. Для начинки використовуються найрізноманітніші ягоди, фрукти та горіхи.

Інгредієнти:

  • яйця 6 шт.
  • цукор 1.5 ст.л.
  • сода 1/3 ч.л.
  • лимонний сік 1/2 ст. л.
  • борошно 2 ст.
  • какао 4 ст.л.
  • консервовані ананаси 1 банка
  • фундук 1 ст.
  • сметана 700 г.
  • цукор за смаком
  • масло вершкове 100 г.
  • молока 4 ст.л.

Інформація:
Час приготування: більше години
Кількість порцій: 3-4
Місце готування: Духовка
Кухня: Загальна кухня
tort-pancho-recept-s-foto1
Білки відділяю від жовтків. Збиваю їх міксером до стійких піків. Починаю вводити поступово цукор, продовжуючи збивати, і додаю жовтки по одному. Акуратно вводжу в тісто какао, поступово додаю просіяне борошно і соду, погашену оцтом. Дно форми вистилаю пергаментом і виливаю в неї тісто.
tort-pancho-recept-s-foto2
Корж випікаю при 180 градусах близько 40 хвилин. Корж остуджую і розрізаю його на дві частини. Нижній корж повинен бути не більше 2 см в товщину – це основ торта.
tort-pancho-recept-s-foto3
Готую крем: сметану збиваю з цукром. Краї блюда для торта обертаю фольгою, щоб вони залишилися чистими після складання торта.
tort-pancho-recept-s-foto4
На блюдо укладаю основу і просочую кремом, додаю фрукти та горіхи. Корж що залишився розрізаю на кубики по 3 см.
tort-pancho-recept-s-foto5
Кубики умочую в крем і викладаю на корж-основу.
tort-pancho-recept-s-foto6
Додаю в кожен шар фрукти та горіхи – таким чином формую вежу. Готую глазур і поливаю торт. Ставлю торт на ніч у холодильник.
tort-pancho-recept-s-foto
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.