Торт із печива з бананом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Торт из печенья с бананом

Торт із печива з бананом приготувати дуже просто , а виходить він надзвичайно смачним . Такі ласощі будуть користуватися великим успіхом і у дорослих , і у дітей. До речі , дітей теж можна залучити до його приготування – їм можна доручити кришити печиво , а потім прикрашати торт.
Найзручніше готувати торт з печива з бананом в рознімній формі , але якщо її немає , не засмучуйтеся : візьміть каструлю великого діаметру і вистеліть її поліетиленовою плівкою таким чином , щоб її кінці були вище країв каструлі. Коли торт досить просочиться , акуратно вийміть його з каструлі , тримаючи поліетиленову плівку за краї , і перекладіть на блюдо.

Щоб приготувати торт з печива з бананом , знадобляться такі інгредієнти:

  • 2 пачки звичайного печива ,
  • 2-3 банана ,
  • шоколадка , кокосова стружка – для прикраси ,

для приготування заварного крему:

  • 2 склянки молока ,
  • 2 яйця ,
  • 1 склянка цукру ,
  • 2 ст. ложки борошна ,
  • 2 ч. ложки вершкового масла ,
  • 1 ч. ложка ванільного цукру.

Торт із печива з бананом готується так:
1 . Приготуйте заварний крем: ретельно збийте міксером спочатку яйця з цукром , потім додайте борошно і ванільний цукор , збийте ще раз , залийте молоком і збивайте до тих пір, поки не вийде однорідна маса без грудок.
2 . На повільному вогні доведіть крем до кипіння , постійно помішуючи , проваріть буквально 1-2 хвилини і відразу знімайте з вогню. Додайте вершкове масло , перемішайте і дайте охолонути , час від часу помішуючи , щоб на поверхні не утворилася скоринка.
3 . Печиво розкришити на невеликі шматочки і розділіть на три порції – саме стільки шарів буде в торті. Кожен шар змащуйте заварним кремом.
4 . Верхній шар крему прикрасьте бананом , нарізаним кружальцями.
5 . Посипте банан тертим шоколадом , змішаним з кокосовою стружкою.
Торт із печива з бананом повинен як слід просочитися. Можна потримати його при кімнатній температурі , а потім поставити в холодильник , щоб він краще застиг. Виймати його з форми або з каструлі краще безпосередньо перед подачею на стіл.

48_09_02_2012_2874
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.