Турецька солодкість Тулумба

» » Турецька солодкість Тулумба
Турецька солодкість Тулумба

Просочені сиропом заварні трубочки в Туреччині обожнюють і дітки, і дорослі. Готувати їх можна зовсім скоро, рецепт звичайний, і з стравою впорається в тому числі і молода господиня.
Інгредієнти:

  • яйце – 4 шт.
  • борошно – 250 гр.
  • вершкове масло – 80 гр.
  • цукор – 200 гр.
  • сік лимона – 20 гр.
  • вода – 650 мл.
  • олія для смаження

Приготування:
1. Закип’ятити 400 мл. води і вершкове масло, всипати борошно, пару хвилин поварити – зробити заварне тісто.
2. Остудити, вбити яйця. Перемішати.

3. Розігріти на сковороді рослинне масло, з шприца випускати на сковороду шматочки тіста по 2-3 см. Смажити з двох сторін.

4. 250 мл. води змішати з цукром, лимонним соком, зварити сироп.

5. Полити сиропом отримані трубочки, залишити на деякий час просочитися.

Турецька солодкість Тулумба
Приємного апетиту!

Турецька солодкість Тулумба обновлено: Січень 21, 2017 автором: Ириша
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика