Турецький лукум на молоці

» » Турецький лукум на молоці
Турецький лукум на молоці

Лукум – це, мабуть, найвідоміша східна солодкість. Приготувати її можна і в домашніх умовах, до святкового столу страву підійде особливо добре.
Щоб приготувати турецьку лукум на молоці нам знадобиться:

  • молоко – 3 ст.
  • вершкове масло – 1 ст.л.
  • цукор – 150 гр.
  • борошно – 150 гр.
  • кориця – 2 ч.л.
  • кокосова стружка
  • фісташки


Спосіб приготування турецької лукума на молоці:
1. З борошна, масла і молока зварити крем. Як тільки він почне закипати, всипати в каструлю цукор, проварити, не даючи сильно кипіти, близько 5 хвилин.
2. Зняти з вогню, всипати корицю, ретельно все перемішати.
3. Форму посипати кокосовою стружкою, перелити в неї вийшла масу, присипати потовченими фісташками.
4. Поставити на холод на кілька годин (можна на ніч).
5. Розрізати смужками, скрутити їх в рулетики, подати до столу.

Турецький лукум на молоці

Приємного вам апетиту!

Турецький лукум на молоці обновлено: Січень 21, 2017 автором: Ириша
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика