Цукерки «Домашні»

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Конфеты «Домашние» 1

Дуже смачні цукерки! А робити їх одне задоволення!
Як наповнювач можна використовувати будь-яку начинку, за смаком. Я пропоную 3 варіанти начинки.
Цукерки можна загорнути в красиву упаковку і подарувати близьким, рідним, коханим.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 20-30 цукерок.
Солодкого Нового року!

Інгредієнти

  • 100-150 г шоколаду (молочного або гіркого)

начинка проста:

  • варене згущене молоко
  • горіхи (будь-які, за смаком)

начинка Тірамісу:

  • 3 ст.л. маскарпоне
  • 3 печива Савоярді (або будь-якого печива)
  • в’ялена вишня

начинка Пташине молоко:

  • 1 яйце
  • 2 ст.л. цукру
  • 1 ст.л. вершкового масла
  • 50 мл молока
  • 1 ч.л. желатину

940_0100243ug_8965_p
Приготування

940_02243ug_9059_p

Шоколад поламати на шматочки.

940_03243ug_9064_p

Розтопити на водяній бані.

940_04243ug_9069_p
Шоколад налити в маленькі формочки.
Обертаючи формочку, розподілити шоколад по стінках (трохи шоколаду залишити для донишек).
Поставити в морозилку на 30 хвилин.

940_05243ug_9094_p
Готуємо начинку Пташине молоко.
Желатин замочити в 50 мл води, залишити на той час, який зазначено на упаковці.

940_0661fmv_9073_p
Відокремити жовток від білка.
Жовток розтерти з цукром.

940_0761fmv_9077_p

Додати молоко, перемішати.

940_0861fmv_9088_p
Поставити цю суміш на водяну баню, варити до загустіння.
Охолодити.

940_0961fmv_9105_p

Додати масло, перемішати.

940_01061fmv_9108_p
Желатин довести до кипіння, але не кип’ятити.
Охолодити до кімнатної температури.

940_01179h5t_9120_p

Додати його в жовткову масу, перемішати.

940_01279h5t_9116_p

Білок збити.

940_01379h5t_9123_p

Додати в жовткову масу, акуратно перемішати.

940_01479h5t_9038_p
Готуємо начинку Тірамісу.
Савоярді поламати на невеликі шматочки.

940_01579h5t_9097_p

Змішати Маскарпоне і Савоярді (цукор я не додавала, так як Савоярді досить солодкі).

940_01679h5t_9127_p

У формочки з шоколадом викласти варене згущене молоко.

940_01779h5t_9133_p

Додати горішок.

940_01887ihp_9137_p

Слідом викласти начинку Тірамісу.

940_01987ihp_9138_p

Додати вишню.

940_02087ihp_9143_p

Викласти начинку Пташине молоко.

940_02187ihp_9148_p

Заповнити всі формочки.

940_02287ihp_9167_p

На масу вилити шоколад, розрівняти, поставити в морозилку на 5-6 годин.

940_02338vnz_9206_p

Начинка Пташине молоко в розрізі.

940_02438vnz_9197_p

Начинка Тірамісу в розрізі.

940_0138vnz_9194_6hi

Смачного.

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.