Цукерки «Домашні»

» » Цукерки «Домашні»
Цукерки «Домашні»

Дуже смачні цукерки! А робити їх одне задоволення!
Як наповнювач можна використовувати будь-яку начинку, за смаком. Я пропоную 3 варіанти начинки.
Цукерки можна загорнути в красиву упаковку і подарувати близьким, рідним, коханим.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 20-30 цукерок.
Солодкого Нового року!

Інгредієнти

  • 100-150 г шоколаду (молочного або гіркого)

начинка проста:

  • варене згущене молоко
  • горіхи (будь-які, за смаком)

начинка Тірамісу:

  • 3 ст.л. маскарпоне
  • 3 печива Савоярді (або будь-якого печива)
  • в’ялена вишня

начинка Пташине молоко:

  • 1 яйце
  • 2 ст.л. цукру
  • 1 ст.л. вершкового масла
  • 50 мл молока
  • 1 ч.л. желатину

Цукерки «Домашні»
Приготування

Цукерки «Домашні»

Шоколад поламати на шматочки.

Цукерки «Домашні»

Розтопити на водяній бані.

Цукерки «Домашні»
Шоколад налити в маленькі формочки.
Обертаючи формочку, розподілити шоколад по стінках (трохи шоколаду залишити для донишек).
Поставити в морозилку на 30 хвилин.

Цукерки «Домашні»
Готуємо начинку Пташине молоко.
Желатин замочити в 50 мл води, залишити на той час, який зазначено на упаковці.

Цукерки «Домашні»
Відокремити жовток від білка.
Жовток розтерти з цукром.

Цукерки «Домашні»

Додати молоко, перемішати.

Цукерки «Домашні»
Поставити цю суміш на водяну баню, варити до загустіння.
Охолодити.

Цукерки «Домашні»

Додати масло, перемішати.

Цукерки «Домашні»
Желатин довести до кипіння, але не кип’ятити.
Охолодити до кімнатної температури.

Цукерки «Домашні»

Додати його в жовткову масу, перемішати.

Цукерки «Домашні»

Білок збити.

Цукерки «Домашні»

Додати в жовткову масу, акуратно перемішати.

Цукерки «Домашні»
Готуємо начинку Тірамісу.
Савоярді поламати на невеликі шматочки.

Цукерки «Домашні»

Змішати Маскарпоне і Савоярді (цукор я не додавала, так як Савоярді досить солодкі).

Цукерки «Домашні»

У формочки з шоколадом викласти варене згущене молоко.

Цукерки «Домашні»

Додати горішок.

Цукерки «Домашні»

Слідом викласти начинку Тірамісу.

Цукерки «Домашні»

Додати вишню.

Цукерки «Домашні»

Викласти начинку Пташине молоко.

Цукерки «Домашні»

Заповнити всі формочки.

Цукерки «Домашні»

На масу вилити шоколад, розрівняти, поставити в морозилку на 5-6 годин.

Цукерки «Домашні»

Начинка Пташине молоко в розрізі.

Цукерки «Домашні»

Начинка Тірамісу в розрізі.

Цукерки «Домашні»

Смачного.

Цукерки «Домашні» обновлено: Січень 21, 2017 автором: admin
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика