
Цей йогуртовий напій вийшов у мене експромтом – потрібно було прилаштувати кудись залишки дуже стиглих персиків і пару жмень чорниці. У поєднанні з медом в якості підсолоджувача вийшов дуже цікавий смак. Я ще не раз повторю цей напій для своїх дегустаторів.
В якості основи я використовувала питний йогурт без добавок. Для цієї ролі відмінно підходять і натуральні йогурти з баночок. Якщо ви не любите або не переносите мед – замініть його цукровою пудрою.
Інгредієнти на 2 порції:
- 400 мл натурального йогурту
- 2 середніх персика
- 100 г чорниці (заморожена відмінно підійде, розморожувати не потрібно)
- 1 ст.л. меду (або за смаком)
З персиків виймаємо кісточки, знімаємо шкірку.
Кладемо персики, чорницю і йогурт в чашу блендера.
Перемелюємо на високій швидкості. Пробуємо, додаємо за смаком мед і ще раз перемелюємо.
Наливаємо в склянки і подаємо.

Смачного!
Leave a Reply