Чізкейк з шоколадом і рікоттою

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Чизкейк с шоколадом и рикоттой

Десерт на день Святого Валентина повинен бути оригінальним. Для приготування цієї страви використовуйте невеликі роз’ємні форми у вигляді серця , або формуйте його самі – страву не потрібно випікати , так що все має вийти на «відмінно».

Щоб приготувати чізкейк з шоколадом і рікоттою нам знадобиться:

  • печиво – 200 г
  • вершки – 1 стакан
  • Рікотта – 500 г
  • молоко – 150 мл
  • сметана – 1 стакан
  • цукор – 1 склянка
  • яйця – 2 шт.
  • вершкове масло – 100 г
  • гіркий шоколад – 1 плитка
  • борошно – 2 ст.л.
  • желатин – 25 г
  • ягоди для прикраси

Спосіб приготування чизкейка з рікоттою і шоколадом :
1 . Змішати в блендері печиво , вершкове масло і пару столових ложок молока. Викласти все у форму , попередньо встеливши її плівкою.
2 . Яйця розтерти з борошном і цукром , желатин згідно інструкції замочити в холодній воді.
3 . В яєчну масу влити вершки , молоко. Поставити все на вогонь , прогріти , акуратно помішуючи , як тільки закипить – зняти з вогню.
4 . Додати желатин , розмішати , остудити. Додати рикотту , сметану , ретельно збити.
5 . Викласти масу на печиво , відправити у холод на 5 годин.
6 . Розтопити на водяній бані шоколад , полити ним отриманий чізкейк . Охолодити ще протягом години . Прикрасити ягодами.

49_23_01_2012_6231
Приємного чаювання!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.