Про чізкейк напевно чули всі, але от як його готувати? Пропонуємо вам приготувати чізкейк класичний так, як його роблять в Америці. Смак вас не розчарує!
Чізкейк класичний готується з таких інгредієнтів:
- сухарі – 12 шт.
- вершкове масло – 50 г + олія для змащування форми
- цукор – 210 г
- яйця – 6 шт.
- домашній сир – 600 г
- сметана – 100 г
- сік і натерта цедра половини лимона
- розпушувач – 1 ст. ложка
- крохмаль – 4 ст. ложки
- цукрова пудра
Чізкейк класичний готується наступним чином :
1 . Дрібно скришити сухарі. Щоб крихти не розлітаються , розламайте сухарі на шматки , покладіть в поліетиленовий пакет і розкачайте качалкою. Змішайте сухарну крихту з вершковим маслом і 60 г цукру.
2 . Змастіть маслом роз’ємну форму діаметром приблизно 24 см і щільно заповніть її сухарної масою .
3 . Відокремте жовтки від білків. Як випливає змішайте жовтки , домашній сир , цукор, що залишився , сметану , лимонний сік і цедру.
4 . Додайте крохмаль , розпушувач і ще раз ретельно перемішайте.
5 . Збийте білки в щільну масу і з’єднайте з отриманою масою , щоб вийшов сирний крем .
6 . Отриманий крем викладіть у форму поверх сухарного коржа і розрівняйте .
7 . Випікайте в духовці , попередньо розігрітій до 140 ° С , 50 хвилин.
8 . Готовий чізкейк посипте цукровою пудрою.
Приємного апетиту!