Чізкейк “Нью-Йорк”

» » Чізкейк “Нью-Йорк”
Чізкейк “Нью-Йорк”

До мене нарешті приїхав довгоочікуваний сир “Філадельфія” і я спекла-таки нормальний, людський чізкейк. Мій перший досвід чизкейка з сиром маскарпоне досить сильно відрізняється від нього і за смаком, і за фактурою. Одним словом, результатом я залишилася дуже і дуже задоволена.

Інгредієнти:
Для основи:

  • 200 г пісочного печива типу “Ювілейного”​​, “Слодич”, “Пряжене молоко”
  • 110 г вершкового масла

Для начинки:

  • 600 г сиру “Філадельфія”
  • 3 яйця
  • 150 мл жирних вершків
  • 150 г цукрової пудри
  • 1 ч.л. ванильнойесенції
  • 1 ч.л. лимонної цедри та / або 1 ст.л. лимонного соку за бажанням

Всі інгредієнти повинні бути кімнатної температури.
Чізкейк Нью Йорк


Печиво мелемо в крихту, додаємо розтоплене вершкове масло, перемішуємо.
Чізкейк Нью Йорк
Утрамбовуємо суміш по дну і бортиками рознімної форми діаметром 21 -22 см.
Чізкейк Нью Йорк
Ставимо в розігріту до 160 градусів духовку на 10 хвилин. Дістаємо і охолоджуємо.
Сир збиваємо вінчиком з цукровою пудрою до однорідної гладкої маси.
Чізкейк Нью Йорк
Поступово додаємо вершки, яйця і ваніль. Намагаємося не перевзбити масу – якщо суміш буде перенасичена бульбашками повітря, при випічці чізкейк може здутися і тріснути.
Чізкейк Нью Йорк
Заливаємо сирну суміш у форму.
Чізкейк Нью Йорк
Обертаємо форму подвійним шаром фольги, щоб у неї не затекла рідина, ставимо в іншу форму більшого діаметру і наливаємо в останню стільки води, щоб вона доходила зі середини бортиків форми з чізкейком. Відправляємо в розігріту до 160 градусів духовку на годину і 20 хвилин.
Після закінчення цього часу вимикаємо духовку, відкриваємо дверцята і залишаємо так ще на годину. Після цього виймаємо чізкейк і ставимо в холодильник мінімум на 4 години, а краще на ніч.
Перед подачею проводимо ножем уздовж стінок форми, знімаємо бортик і перекладаємо чізкейк на блюдо. Прикрашаємо за бажанням.
Чізкейк Нью Йорк
Приємного чаювання!

Чізкейк “Нью-Йорк” обновлено: Лютий 3, 2017 автором: Анжелка
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика