Шарлотка з бананами і персиками

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Шарлотка с бананами и персиками

Шарлотка – це дуже смачний пиріг , виключно простий у приготуванні , начинкою для якого, як правило , служать яблука . Для мене шарлотка – смачний десерт осені , так як саме в цей час встигали яблука в селі у батькових батьків. Довгий час мені і в голову не приходило , що шарлотка може бути з іншою начинкою , тому багато рецептів стали для мене справжнім відкриттям . Шарлотка з бананами і персиками – одне з них. Поєднання досить незвичайне , але дуже вдале . Банани я вибираю стиглі , під дією температури вони трохи розплавляються , а персики стають більш солодкими . Цей десерт ідеально підходить тим , хто любить солодке , але при цьому не хоче зіпсувати свою фігуру. Звичайно , калорій в такій Шарлотці чимало , але вони додають сили , а не відкладаються на боках , як це буває з традиційною випічкою. При бажанні можна зменшити кількість тіста і збільшити кількість фруктів. Персики підійдуть будь – як звичайні , так і нектарин , шкірку при бажанні можна зняти , хоча вона , на мій погляд , зовсім не псує блюдо.

Щоб приготувати шарлотку з бананами і персиками , вам знадобиться:

  • борошно звичайне – 1 3 /4 ст.
  • порошок для випічки – 1 ч. л.
  • сіль – 1 / 4 ч. л.
  • кориця – 1 / 4 ч. л. плюс ще трохи , для того щоб посипати шарлотку зверху
  • бананове пюре – 1 ст.
  • персики дрібно нарізані – 1 ст. (приблизно 2 персика ) плюс 8-10 тонких скибочок персиків для прикраси
  • темний коричневий цукор – 1 /2 ст. плюс 2 ст.л. для прикраси
  • масло вершкове – 2 ст.л. ( ви також можете використовувати кокосову , оливкову або ріпакову олію )
  • яйце куряче – 1 шт.
  • йогурт грецький ванільний звичайний знежирений – 1 /3 ст.

Як приготувати шарлотку з бананами і персиками :
1 . Розігріємо духовку до 180 ° С.
2 . Змажемо 23 – сантиметрову форму для випічки.
3 . У середній мисці змішаємо борошно , порошок для випічки , корицю і сіль і відставити убік.
4 . У великій мисці збиваємо пюре з бананів , масла і 1/ 2 склянки темного коричневого цукру , поки вони добре не перемішається .
5 . Додаємо ваніль і яйце і збиваємо знову, поки все не перетвориться в однорідну масу.
6 . Збиваємо дрібно нарізані персики. Додаємо в сухі інгредієнти персики і йогурт на око , поки вони не стануть добре поєднуватися .
7 . Виливаємо тісто у форму для випічки.
8 . Прикрашаємо зверху тонко нарізаними персиками , посипаємо 2 ст. ложками коричневого цукру зверху і злегка корицею.
9 . Випікаємо протягом 60-70 хвилин , або поки зубочистка не виходитиме майже чистою з центру шарлотки .
10 . Охолоджуємо протягом 10 хвилин у формі для випічки , потім акуратно виймаємо з форми і перекладаємо на решітку.
11 . Даємо повністю охолонути.
Нарізаємо товстими скибочками і насолоджуємося смаком!
236_06_09_2013_69
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.