Швидкий десерт в техніці Тірамісу

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Быстрый десерт в технике Тирамису

Швидкий десерт в техніці Тірамісу варто приготувати хоча б через одну назву: у перекладі з італійської тірамісу означає « вознеси мене ». Гурмани стверджують , що багатошаровий десерт тірамісу цілком відповідає своїй назві , і його вишуканий смак виправдовує витрачені зусилля. Однак можна приготувати і швидкий десерт в техніці Тірамісу , який буде не менш смачним .

Щоб приготувати швидкий десерт в техніці Тірамісу , знадобляться такі інгредієнти:

  • маскарпоне (італійський вершковий сир ) – 250 г
  • знежирений сир ( 0,2 % жирності) – 250 г
  • бісквітне печиво « савоярді » ( 12 шт.) Або готовий бісквіт (половина)
  • кава еспресо – 50 мл
  • кавовий лікер – 50 мл
  • цукор – 2 ст. ложки
  • мед – 2 ст. ложки
  • свіжі або морожені ягоди – 250 г
  • цукрова пудра – за смаком.

Швидкий десерт в техніці Тірамісу готується так:
1 . Змішайте маскарпоне з сиром і цукром до повного розчинення цукру.
2 . Наламати бісквіти і розкладіть їх на дні кожної порційнної форми.
3 . Змішайте каву еспресо з лікером і просочіть бісквіти цією сумішшю.
4 . Викладіть на бісквіти сирну масу.
5 . Прикрасьте верх ягодами.
6 . Безпосередньо перед подачею на стіл полийте ягоди крапельками меду і посипте цукровою пудрою.

41_11_02_2012_887
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.