Шоколадний мармуровий сирник

» » Шоколадний мармуровий сирник
Шоколадний мармуровий сирник

При правильно вибраному сирі цей сирник нічим не поступиться чізкейку

  • 2 ст.л. міцної кави
  • 1 ч.л. ванільного цукру.
  • 2 ст.л. лимонного соку
  • масло вершкове для змащування
  • 3 ст.л.какао-порошку
  • 250 г сирного сиру
  • 4 яйця
  • 650 г гладкого сиру
  • 200 г цукру

Шоколадний мармуровий сирник
Сир розтерти погружним блендером. Додати крем-чіз, яйця, 180 г цукру, ванільний цукор, лимонний сік і щіпку солі, збити масу насадкою віночок.
Шоколадний мармуровий сирник
Змішати какао, каву, 20 г цукру і 1 ст. л. води, щоб вийшла паста.
Шоколадний мармуровий сирник
Додати 1/3 сирної суміші. Перемішати.
Шоколадний мармуровий сирник
Розігріти духовку до 170 ° С. Форму для випічки (20 см в діаметрі) вистелити пергаментом.
Шоколадний мармуровий сирник
Викласти світлу сирну масу. В центр помістити шоколадну масу.
Розмішати обидві маси так, щоб вийшли «мармурові круги»., Дно форми обернути фольгою
Шоколадний мармуровий сирник
Поставити форму в глибоке деко з окропом, помістити його в духовку на 40 хв. Вийняти форму з духовки, остудити, накрити плівкою і поставити в холодильник на 12 год.
Накрити чізкейк плоскою тарілкою, перевернути. Постукати по дну, щоб чізкейк відокремився від форми. Зняти форму і пергамент, ще раз перевернути сирник на блюдо.

Шоколадний мармуровий сирник
Приємного апетиту!

Шоколадний мармуровий сирник обновлено: Січень 31, 2017 автором: Анжелка
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика