Шотландське печиво з лавандою

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Шотландское печенье с лавандой

Шотландія вже багато століть входить до складу Сполученого Королівства Великобританії та Ірландії , проте мову, традиції та кулінарні уподобання шотландців абсолютно відрізняються від традиційно англійських . Десерти Шотландії різноманітні і незвичайні: це і коржики , і пісочне печиво, і ароматні булочки. Один з оригінальних рецептів ми вам і представляємо – шотландське печиво з лавандою.

Щоб приготувати шотландське печиво з лавандою , вам знадобляться:

  • Масло вершкове – 230 г
  • Борошно – 400 г
  • Цукрова пудра – 100 г
  • Ванільний екстракт – 1 ч.л.
  • Мед рідкий – 2 ст.л.
  • Лаванда сушена – 1-2 ст.л.
  • Цукор – 2-3 ст.л.

Як приготувати шотландське печиво з лавандою :
1 . Розтопимо вершкове масло до кімнатної температури.
2 . Збиваємо масло з цукровою пудрою в скляній мисці до отримання пишної маси.
3 . Додамо ваніль , мед і лаванду , перемішуємо.
4 . Додамо до отриманої суміші попередньо просіяне борошно , перемішаємо до однорідної маси.
5 . Розділимо тісто на дві частини , формуємо 2 бруска і загортаємо в плівку.
6 . Кладемо тісто в холодильник на 1 годину.
7 . Обваляємо в цукрі бруски тіста , наріжемо кружечки шириною 0,5 см.
8 . Розігріємо духовку до 150 ° С.
9 . Застелити деко пергаментом , викладемо печиво.
10 . Випікаємо печиво до готовності , даємо йому охолонути.
Незвичайний рецепт шотландського печива з лавандою підійде як для сніданку , так і для вечірнього чаю в колі сім’ї.

427_06_09_2012_4
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.