Яблука, запечені з брусницею і медом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Яблоки, запеченные с брусникой и медом 1

Рецепт неймовірно простий, але актуальний, так як зовсім недавно були медовий і яблучний спас.
Ще плюс цього рецепту – його користь.
Замість брусниці можна використовувати журавлину.

Інгредієнти

  • 3-4 середніх яблука
  • 3-4 ч.л. брусниці
  • мед за смаком

828_01006866g_9812_b
Приготування
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
828_0223hl1_9848_b
Яблука розрізати на дві частини, вийняти серцевину.
828_0323hl1_9854_b


У ямку поглиблення покласти брусницю.
828_0423hl1_9872_b
Яблука з брусницею викласти у форму дя запікання, поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
При подачі полити яблука медом.
828_0123hl1_0045_6giПриємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.