“Яблучні троянди” в листковому тісті

» » “Яблучні троянди” в листковому тісті
“Яблучні троянди” в листковому тісті

Хочете спекти вдома щось красиве, але при цьому сильно не заморочуватися? Беріть цей рецепт – і печіть! Яблука, листкове тісто, цукор і кориця. Все. Більше нічого й не треба. Хіба що формочку для маффінів доведеться відкопати 😉

Яблука для цього рецепта краще брати з червоною шкіркою – так ваші “троянди” вийдуть більш красивими. Тісто – бездріжджове, зрозуміло. У листковому дріжджовому яблука зовсім загубляться.

Інгредієнти на 6 штук:

  • Упаковка листкового бездріжджового тіста (тонкі аркуші)
  • 2-4 червоних яблука в залежності від розміру
  • 1 ст.л. лимонного соку
  • 3 ст.л. цукру
  • 1 ч.л. кориці
  • розтоплене вершкове масло для змазування тіста

 

Яблучні троянди в листковому тісті

Приготування яблучних троянд у листковому тісті:

Яблука розрізаємо навпіл, вирізаємо сердцевинки. Шкіру не счищаємо. Нарізаємо на тонкі скибочки, кладемо в миску, поливаємо лимонним соком і перемішуємо.

Яблучні троянди в листковому тісті

Один лист тіста (ширина – близько 10-13 см) змащуємо вершковим маслом. По верхньому краю кладемо яблука. Присипаємо цукром і корицею.

Яблучні троянди в листковому тісті

Складаємо аркуш навпіл – так, щоб нижній край зійшовся з верхнім, але яблука при цьому визирали б.

Яблучні троянди в листковому тісті

Звертаємо конструкцію в рулет.

Яблучні троянди в листковому тісті

Ставимо в формочку для маффінів. Повторюємо з рештою тістом і яблуками.

Відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо протягом 30 хвилин.

Подаємо теплими або повністю остудженими.

Яблучні троянди в листковому тісті

Приємного чаювання!

“Яблучні троянди” в листковому тісті обновлено: Лютий 3, 2017 автором: Олеся
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика