Індійська випічка з шафраном

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Индийская выпечка с шафраном

Шафран – одна з улюблених прянощів в індійській кухні. Він додає і рису, і інших страв золотистий колір і дуже приємний смак і аромат. Індійська випічка з шафраном тільки підтверджує це.

Індійська випічка з шафраном готується з таких інгредієнтів ( на 6 порцій) :

  • 3 яйця
  • 200 г сухого молока
  • 200 г цукру
  • 1 / 2 ч. ложки шафрану
  • 100 г вершкового масла
  • 100 г мигдалю

Індійська випічка з шафраном готується наступним чином:
1 . Збийте яйця і відставте їх убік.
2 . Змішайте в мисці 75 г меленого мигдалю з молоком , цукром і шафраном .
3 . Розтопіть масло , полийте ним сухі інгредієнти , перемішайте , додайте збиті яйця і перемішайте ще раз .
4 . Перелийте суміш у невисоку форму діаметром близько 20 см і запечіть в духовці при температурі 160 ° С.
5 . 25 г мигдалю тонко наріжте і , коли пиріг охолоне , наріжте його на рівні смужки і посипте горіхами.
6 . Цей десерт рекомендується подавати зі збитими вершками.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.