
Шафран – одна з улюблених прянощів в індійській кухні. Він додає і рису, і інших страв золотистий колір і дуже приємний смак і аромат. Індійська випічка з шафраном тільки підтверджує це.
Індійська випічка з шафраном готується з таких інгредієнтів ( на 6 порцій) :
- 3 яйця
- 200 г сухого молока
- 200 г цукру
- 1 / 2 ч. ложки шафрану
- 100 г вершкового масла
- 100 г мигдалю
Індійська випічка з шафраном готується наступним чином:
1 . Збийте яйця і відставте їх убік.
2 . Змішайте в мисці 75 г меленого мигдалю з молоком , цукром і шафраном .
3 . Розтопіть масло , полийте ним сухі інгредієнти , перемішайте , додайте збиті яйця і перемішайте ще раз .
4 . Перелийте суміш у невисоку форму діаметром близько 20 см і запечіть в духовці при температурі 160 ° С.
5 . 25 г мигдалю тонко наріжте і , коли пиріг охолоне , наріжте його на рівні смужки і посипте горіхами.
6 . Цей десерт рекомендується подавати зі збитими вершками.
Приємного апетиту!
Leave a Reply