Cирний торт

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Cирний торт 1

Сирний торт “Чарівний”. Гарний молочно-желейний торт, виходить смачний, ніжний. Різні фрукти подарують вам веселку смаків, а молочне желе доповнить її. На перший погляд може здатися, що готувати цей десерт довго, можу вас запевнити, що це не так. Готується він досить легко, швидко і просто, тільки все потрібно змішати, порізати, залити, остудити.

Інгредієнти:

  • Сир 700 гр.
  • Ізюм 200 гр.
  • Цукор 200 гр.
  • Сметана 200 мл.
  • Желатин 40 гр.
  • Молоко пастеризоване 3 склянки.
  • Волоські горіхи 150 гр.
  • Ванільний цукор 2 ч. л.
  • Мандарин 2 шт.
  • Ківі 2 шт.
  • Банан 1 шт.
  • Консервовані ананаси.
  • Консервовані персики.
  • Шоколадна або кокосова стружка.

Приготування:
1
Інгредієнти
2
3


Долити молоко, що залишилося.
4
Розчиняти желатин нагріваючи на маленькому вогні, не доводячи до кипіння. Остудити.
5
Подрібнити сир в блендері.
6
Додати цукор.
7
Додати сметану і ще раз збити поки не розтане цукор.
8
Вилити сирну суміш у миску, потихеньку влити молочне желе і перемішати.
9
Залити на 20 хвилин окропом ізюм, злити воду, просушити.
10

У сирну суміш висипати родзинки (на фото не видно він відразу потонув), висипати роздрібнювані горіхи, перемішати.
11
Підготувати фруктову нарізку.
12
Покласти на дно форми мандарини, залити шаром суміші.
13
Викласти ківі, залити суміш.
14
Викласти персик, залити суміш.
15
Викласти шар ананаса, залити сумішшю.
16
Викласти банан, залити сумішшю.
17
Вилити решту суміш. Затягнути форму харчовою плівкою, поставити в холодильник на 4 години, а краще на ніч.
18
Акуратно відокремити краю десерту від форми (я використовувала силіконову лопатку), накрити форму блюдом і перевернути форму, торт повинен випасти.
19
Посипати тертим шоколадом або кокосовою стружкою.
20
Так сирний торт “Чарівний” виглядає в розрізі.
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.