Айнтопф по-іспанськи з тріскою, чорізо і нутом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Знову налякала всіх купою екзотичних слів. І насправді все знову досить просто. Назвіть це страва не айнтопф, а просто густим супом – і справа піде веселіше. Іспанську чоризо, до речі, можна замінити на іншу гостру суху ковбасу. Риба, звичайно ж, теж може бути інша за вашим смаком.

Блюдо ситне, смачне і зручне в приготуванні. Ну і все-таки з невеликою екзотикою – так, для різноманітності.
Інгредієнти на 4 порції:

  • 400 г картоплі
  • 1 середня цибулина
  • 400 г консервованого або відвареного нуту
  • 400 мл рибного або курячого бульйону
  • 1/4 ч.л. меленої куркуми
  • 2 солодких перці
  • 100 г чорізо або іншої гострої сухої ковбаси
  • 600 г філе тріски або іншої білої риби
  • 2 ст.л. борошна
  • сіль і перець за смаком

aintopf-s-treskoi-i-chorizo-1
Цибулю дрібно рубаємо, картоплю нарізаємо кубиками зі стороною 1-1,5 см. У перців видаляємо ніжки і насіння, нарізаємо на шматочки середнього розміру.
У каструлі розігріваємо 1 ст.л. рослинного масла. Кладемо половину цибулі і смажимо, помішуючи, до напівпрозорого стану, 3-4 хвилини. Додаємо картоплю.

aintopf-s-treskoi-i-chorizo-2
Вливаємо бульйон, трохи солимо, доводимо до кипіння й тушкуємо до напівготовності картоплі, близько 10 хвилин.
У сковороді розігріваємо ще 1 ст.л. масла. Кладемо залишившуся цибулю разом з перцем і смажимо помішуючи, 5-6 хвилин. додаємо куркуму і смажимо ще 1 хвилину.

aintopf-s-treskoi-i-chorizo-3


Кладемо перець в каструлю до напівготової картоплі, туди ж додаємо нут. Солимо за смаком. Тушкуємо все разом ще 10 хвилин.
Ковбасу нарізаємо на тонкі скибочки.

aintopf-s-treskoi-i-chorizo-4
Кладемо в айнтопф за 5 хвилин до готовності.
Готовий суп знімаємо з плит і даємо трохи настоятися.
Тим часом солимо і перчимо рибу, обвалюємо її в борошні й обсмажуємо до готовності на рослинній олії.
Подаємо айнтопф з рибою.

aintopf-s-treskoi-i-chorizo
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.