Баклажани, запечені з квасолею з томатним соусом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Баклажаны, запеченные с фасолью с томатным соусом 6
  • баклажан 1 шт
  • квасоля консервована 4-5 ст. ложки
  • томати рубані у власному соку 150 грам
  • цибуля 1 шт
  • селера (за бажанням) 1 паличка
  • сир твердий тертий 1 жменя
  • сіль, мелений перець
  • рослинне масло


1409409852382f0a771c1bb
1. Наріжте баклажани на кільця, обсмажте на сковороді на рослинному маслі з двох боків до золотисто-коричневої скоринки. Обсушіть від зайвого жиру за допомогою паперових рушників.
14094098542138413177ff9
2. Поріжте дрібно цибулю і селеру (якщо використовуєте її) і обсмажте на сковороді на олії на помірно середньому вогні протягом 5 хвилин.
1409409857994df123ca4f7


3. Потім в сковороду додайте рубані помідори і готуйте ще близько 4-5 хвилин до загустіння. Посоліть, поперчіть, додайте спеції за смаком.
1409409858595f8e581b242
4. Потім додайте квасолю і готуйте ще 3-4 хвилини. Зніміть з плити.
1409409859346d156eb2ae1
5. На дно жароміцної форми викладіть частину баклажан, потім викладіть квасолю в томатному соусі, потім знову баклажани, квасолю і врешту баклажанів. Зверху посипте твердим натертим сиром.
6. Поставте в духовку на 20 хвилин.

140940985173158c78f20c7
14094098611375afe8f79e3
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.