Баклажани по-сінгапурськи

» » Баклажани по-сінгапурськи
Баклажани по-сінгапурськи

Інгредієнти:

  • Баклажани – 600-700 Грам (Два середніх баклажана)
  • Олія – ​​8-9 Ст. ложок
  • Чилі – 1 Штука
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Імбир подрібнений – 1 Ст. ложка
  • Курячий бульйон – 150 мілілітрів
  • Цукор – 1,5 чайних ложки
  • Соєвий соус – 1 Чайна ложка
  • Борошно – 1 Чайна ложка (або трохи менше)
  • Оцет – 1,5 чайних ложки (Китайський чорний рисовий оцет Chinkiang)
  • Кунжутне масло – 1 Чайна ложка
  • Цибуля зелена (пучок) – 1 Штука
  • Сіль – 1,5 чайних ложки

Кількість порцій: 4

Баклажани по – сінгапурськи можна готувати по- різному. Мені подобається рецепт баклажанів по- сінгапурськи зі смаком риби . Хоча нічого ” ​​рибного ” ​​в рецепті немає , але смак виходить дуже насичений і цікавий .
Опис приготування:
Як приготувати баклажани по – сінгапурськи ?
1 . Баклажани промийте , розріжте навпіл , потім брусочками уздовж. Викладіть брусочки в тарілку , посипте сіллю і залиште на півгодини. Сіль підсушить овочі.
2 . Гарненько нагрійте в сковороді вок рослинне масло , викладіть баклажани і прожарьте протягом 3-4 хвилин. Вони повинні бути злегка золотистими зовні і м’якими всередині. Після обсмажування викладіть їх на паперові рушники.
3 . Протріть вок паперовими рушниками або промийте , потім знову нагрійте і додайте пару ложок олії. Додайте подрібнений чилі або пасту чилі , помішуючи , смажте протягом півхвилини , потім додайте подрібнені імбир і часник. Їх також обсмажуйте секунд 20 . Завдання – не спалити овочі. Якщо треба , прибирайте вок з вогню.
4 . Додайте в вок бульйон , цукор і соєвий соус і перемішайте до однорідної маси. Якщо вважаєте за потрібне , посоліть.
5 . Викладіть смажені баклажани в соус і тушьте протягом декількох хвилин. Потім баклажани обсипте борошном , щоб соус загус . Гарненько і енергійно заважайте .
6 . Додайте оцет і нарізану зелену цибулю . Залиште буквально на півхвилинки , щоб цибуля втратив свою ” злість ” .
7 . Зніміть вок з вогню , додайте в баклажани кунжутне масло і подавайте.

Баклажани по сінгапурськи
Приємного апетиту!

Баклажани по-сінгапурськи обновлено: Січень 21, 2017 автором: Ириша
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика