Баранина, запечена з травами і часником

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Баранина, запеченная с травами и чесноком 2

Інгредієнти

  • 1.5 кг баранини (бажано, окіст)
  • 10 шт. перцю горошком
  • 5 зубчиків часнику
  • 1 ст.л. чебрецю
  • 1 ст.л. майорану
  • 5 ст.л. рослинної олії
  • сіль


813_010050c95_5935_b (1)
Приготування
М’ясо виходить неймовірно ароматним, соковитим, ніжним.
Замість баранини можна спробувати використовувати яловичину.
На гарнір можна приготувати рис, гречку чи картоплю.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
813_0250c95_5953_b
Перець горошок розтерти в ступці.
813_0350c95_5974_b


Додати часник, розтерти.
813_0450c95_5990_b
Змішати масло, чебрець, майоран.
813_0550c95_6008_b
Додати перець з часником, посолити, перемішати.
813_0650c95_6028_b
Масою, натерти м’ясо з усіх боків.
Покласти у фольгу, загорнути.
813_0750c95_6037_b
Викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 2 годин.
813_0150c95_6355_6gi
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.