Баранячі реберця з яблуками, чорносливом і булгуром

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Бараньи ребрышки с яблоками, черносливом и булгуром 1

Реберця виходять дуже-дуже смачні! Ніжні, соковиті і ароматні.
Булгур – ідеальний гарнір до них.
Замість нього на гарнір можна приготувати рис або картоплю.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.

Інгредієнти

  • 500 г баранячих реберець (або яловичих, свинячих)
  • 150 г чорносливу
  • 400 г яблук (бажано кислих)
  • 150 г цибулі
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло

гарнір:

  • 150 г булгура
  • 400 мл води
  • сіль
  • рослинне масло

946_010067ys4_8959_p

946_0267ys4_9015_p
Реберця нарізати.
946_0367ys4_9011_p


Цибулю нарізати півкільцями.
946_0467ys4_9023_p
Чорнослив нарізати невеликими шматочками.
946_0567ys4_9049_p
У яблук видалити серцевину, нарізати невеликими шматочками.
946_0636pey_9025_p
На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
946_0736pey_9030_p
Додати реберця.
Посолити, поперчити.
Смажити з одного боку 15 хвилин.
946_0836pey_9043_p
Перевернути, смажити ще 15 хвилин.
946_0936pey_9056_p
Додати яблука і чорнослив, накрити кришкою, смажити близько 10 хвилин.
946_01037kb9_9154_p
Готуємо булгур.
У каструлю налити трохи олії, розігріти.
946_01137kb9_9159_p
Додати булгур, обсмажити.
946_01237kb9_9170_p
Залити гарячою водою, посолити, варити протягом 15 хвилин.

946_0167ys4_9217_6hi
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!