Реберця виходять дуже-дуже смачні! Ніжні, соковиті і ароматні.
Булгур – ідеальний гарнір до них.
Замість нього на гарнір можна приготувати рис або картоплю.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
- 500 г баранячих реберець (або яловичих, свинячих)
- 150 г чорносливу
- 400 г яблук (бажано кислих)
- 150 г цибулі
- сіль
- перець
- рослинне масло
гарнір:
- 150 г булгура
- 400 мл води
- сіль
- рослинне масло
Реберця нарізати.
Цибулю нарізати півкільцями.
Чорнослив нарізати невеликими шматочками.
У яблук видалити серцевину, нарізати невеликими шматочками.
На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Додати реберця.
Посолити, поперчити.
Смажити з одного боку 15 хвилин.
Перевернути, смажити ще 15 хвилин.
Додати яблука і чорнослив, накрити кришкою, смажити близько 10 хвилин.
Готуємо булгур.
У каструлю налити трохи олії, розігріти.
Додати булгур, обсмажити.
Залити гарячою водою, посолити, варити протягом 15 хвилин.
Смачного!