Весняне рагу зі свинини

» » Весняне рагу зі свинини
Весняне рагу зі свинини

Не знаю, чи правильно називати це рагу – в англійській мові це називається stew – тушковане м’ясо. Як би то не було, страва дуже смачна, як раз як я люблю – бугаааато овочів і в міру м’яса. Його навіть можна їсти без гарніру. Набір зелені можна варіювати за своїм смаком і розсудом – крім базиліка і петрушки тут буде гарний чебрець, але я з певних причин його не використовувала.

Інгредієнти:

  • 600 г свинини (у мене окіст, можна брати лопаточну частину)
  • 2 середніх морквини
  • 1 середня цибулина
  • 2 великих стебла селери
  • 1 червоний солодкий перець
  • 1 жовтий солодкий перець
  • 2 маленьких цукіні
  • 250 мл курячого бульйону
  • 800 г томатів у власному соку
  • 4 зубчики часнику
  • кілька гілочок петрушки
  • кілька гілочок базиліка
  • сіль і перець за смаком

М’ясо нарізаємо на кубики із стороною 2,5 см, в декілька заходів обсмажуємо на рослинному маслі.
Весняне рагу зі свинини


Перекладаємо на тарілку.
У сотейнику розігріваємо половини бульйону, кладемо в нього нарізані кубиками моркву, селеру і цибулю. Тушкуємо, помішуючи, 5 хвилин.
Весняне рагу зі свинини
Додаємо нарізані перці і цукіні. Тушкуємо ще кілька хвилин, до м’якості.
Весняне рагу зі свинини
Вливаємо бульйон що залишився і розім’яті томати разом із соком. Додаємо м’ясо, солимо і перчимо за смаком. Тушкуємо під кришкою на маленькому вогні, поки м’ясо не стане м’яким.
Весняне рагу зі свинини
За 5 хвилин до готовності додаємо зелень і дрібно посічений часник.
Подаємо рагу з рисом або саме по собі.
Весняне рагу зі свинини
Смачного!

Весняне рагу зі свинини обновлено: Січень 31, 2017 автором: Марта
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика