
Хто ніколи не хотів поїсти чогось такого незвичайного і смачного ? Напевно , кожен бажає покуштувати начебто і звичне блюдо , але з родзинкою . Одною з таких страв є відбивні в пармезані . Таку страву можна готувати практично постійно , адже вона такаж цікава , як і рулетики з цукіні . Крім того , в поєднанні ці дві страви будуть просто шедевром на вашому столі.
Отже , для приготування відбивних вам знадобиться:
- сто грам панірувальних сухарів ,
- два яєчних білка ,
- три столові ложки борошна ,
- дві свинячі вирізки загальною вагою в півкілограма ,
- вісімдесят грам сиру пармезан ,
- сіль ,
- перець ,
- а також пара гілочок петрушки і лимон для прикраси.
До речі , дане блюдо є одним з найпопулярніших в кулінарії , а сир пармезан калорійність якого не особливо велика, доставить йому ще більшої пікантності та вишуканості.
Для того щоб приготувати це чудове блюдо , наприклад для романтичної вечері , спершу слід натерти сир і змішати його з сухарями. Далі добре вимийте м’ясо і наріжте його на медальйони , які повинні бути не більше півтора сантиметрів в товщину. Потім покладіть на дошку медальйони і іншою дошкою приплюсніть їх так , щоб у підсумку їх товщина була близько трьох міліметрів. Таку процедуру необхідно зробити з кожним шматочком . Отримані відбивні приправте сіллю і перцем за смаком. Після цього добре обваляти їх у борошні й мокніть в збиті білки. Білки потрібно збити злегка . Після цього обваляйте відбивні в сирно – хлібній суміші. Такі відбивні необхідно смажити на досить сильному вогні на рослинному маслі в кількості двох або трьох столових ложок приблизно по одній хвилині з обох сторін. Потім вже приготовані відбивні слід викласти на паперові рушники , щоб вони ввібрали зайвий жир. Подавайте відбивні з пармезаном , попередньо прикрасивши їх шматочками лимона і листям петрушки. Перед тим , як з’їсти відбивну , злегка збризніть її лимонним соком.
Смачного!
Leave a Reply