Галушки по-українськи

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Галушки по-украински

Це рецепт простих галушок , для тих , хто прибіг з роботи , а вечері , то немає …. І тут до вас на допомогу прийдуть швидкі галушки , які готувати дуже легко. Ця страва припаде до смаку вашій родині , і вони будуть просити приготувати її ще раз .
Інгредієнти:

  • борошно ,
  • вода ,
  • пара яєць ,
  • цибуля ,
  • масло вершкове і рослинне .

Приготування українських галушок :
Замішуємо тісто , ( кількість тіста залежить від кількості осіб) борошно змішуємо з водою , сіллю і яйцями. Вимішуємо тісто так , щоб воно не було рідким (воно має бути круте , щоб надалі не розварилося ) .
Тепер чистимо велику цибулину , ріжемо її тонкими півкільцями і відправляємо в сковорідку з заздалегідь розпеченим рослинним маслом , солимо і можна додати трохи чорного перцю , обсмажуємо цибулю до готовності.
У цей час розгортаємо джгутами , середньої товщини і нарізаємо на невеликі шматочки , далі приминаємо цей шматочок пальцями , ось вам і галушка .
Варимо галушки в підсоленій воді , до готовності , приблизно хвилин 10 -15 після закипання. Далі галушки на друшляк і викладаємо на блюдо.
Зверху нарізаємо заморожене вершкове масло , масла багато не буває , а потім гіркою смажену цибулю . Наша страва готова.

галушки

Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!