Це рецепт простих галушок , для тих , хто прибіг з роботи , а вечері , то немає …. І тут до вас на допомогу прийдуть швидкі галушки , які готувати дуже легко. Ця страва припаде до смаку вашій родині , і вони будуть просити приготувати її ще раз .
Інгредієнти:
- борошно ,
- вода ,
- пара яєць ,
- цибуля ,
- масло вершкове і рослинне .
Приготування українських галушок :
Замішуємо тісто , ( кількість тіста залежить від кількості осіб) борошно змішуємо з водою , сіллю і яйцями. Вимішуємо тісто так , щоб воно не було рідким (воно має бути круте , щоб надалі не розварилося ) .
Тепер чистимо велику цибулину , ріжемо її тонкими півкільцями і відправляємо в сковорідку з заздалегідь розпеченим рослинним маслом , солимо і можна додати трохи чорного перцю , обсмажуємо цибулю до готовності.
У цей час розгортаємо джгутами , середньої товщини і нарізаємо на невеликі шматочки , далі приминаємо цей шматочок пальцями , ось вам і галушка .
Варимо галушки в підсоленій воді , до готовності , приблизно хвилин 10 -15 після закипання. Далі галушки на друшляк і викладаємо на блюдо.
Зверху нарізаємо заморожене вершкове масло , масла багато не буває , а потім гіркою смажену цибулю . Наша страва готова.
Приємного апетиту!