Горбуша в вершково-часниковому соусі

» » Горбуша в вершково-часниковому соусі
Горбуша в вершково-часниковому соусі

Горбуша і вершки – дуже вдале поєднання в кулінарії, на мій скромний погляд. Риба запікається під вершково-часниковому соусі з додаванням м’яти. Остання надає страві особливий шарм і аромат.

Опис приготування:
Просте блюдо підійде і на сімейну вечерю, і на святковий стіл! Щоб не виникало питань, як зробити горбушу в вершково-часниковому соусі, ділюся з вами даними рецептом. Вершки беріть середньої жирності, десь 7-8%. М’яту можна і не додавати, але мені здалося, що з нею набагато краще і якось ароматніше. Вдалого приготування!

Інгредієнти:

  • Горбуша – 10 Штук (стейки)
  • Вершки – 2/3 Склянки
  • Часник – 3-4 зубчики
  • М’ята – За смаком
  • Сіль і цукор – За смаком

Горбуша в вершково часниковому соусі

Кількість порцій: 5-6
Як приготувати “Горбуша в вершково-часниковому соусі”

Приготуйте рибні стейки. Змішайте в ступці сіль і цукор, подрібніть їх. Приготовленою сумішшю натріть рибу.

Обсмажте горбушу на повільному вогні з двох сторін.

Горбуша в вершково часниковому соусі

Готуйте до золотистої скоринки.

Горбуша в вершково часниковому соусі

Влийте в блендер вершки, додайте листя м’яти і зубчики часнику. Подрібніть все до однорідності.

Горбуша в вершково часниковому соусі

Перемістіть горбушу на деко, залийте вершково-часниковим соусом. Запікайте рибу в духовці 25-30 хвилин при температурі 200 градусів.

Горбуша в вершково часниковому соусі

У готового блюда красива, золотава скоринка.

Горбуша в вершково часниковому соусі

Подаємо та насолоджуємося 🙂

Горбуша в вершково часниковому соусі

Смачного!

Горбуша в вершково-часниковому соусі обновлено: Січень 29, 2017 автором: Олеся
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика