Горщики з м’ясом, квасолею і грибами

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Горшочки с мясом, фасолью и грибами 1

Інгредієнти

500 г яловичини (свинини, баранини)
200 г квасолі
300 г помідорів
300 г грибів
200 г болгарського перцю
150 г цибулі
сіль
перець
рослинне масло

781_010085blc_2787_b
Приготування
Якщо Ви не любите квасоля, можна її не додавати.
Замість маленьких горщиків можна використовувати форму для запікання з кришкою, об’ємом близько 2.5 л.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 5 середніх горщиків, об’ємом 500 мл.
При подачі посипте зеленню – петрушкою, кропом, або зеленою цибулею.
781_0285blc_2793_b
Квасолю замочити на 3-4 години (краще на ніч).
781_03663zy_2855_b


Відварити квасолю до готовності (точний час приготування не підкажу, різні сорти квасолі варяться по різному).
781_0485blc_2800_b
Цибулю дрібно нарізати.
781_0585blc_2804_bМ’ясо нарізати невеликими шматочками.
781_0685blc_2807_bГриби нарізати невеликими скибочками.
781_07636p7_2812_b
Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
781_08636p7_2815_b
Помідори нарізати кубиками.
781_09636p7_2822_b
На рослинному маслі обсмажити цибулю.
781_010636p7_2828_b
Додати м’ясо, трохи обсмажити.
781_011636p7_2838_b
Додати гриби, посолити, поперчити781_01271acj_2844_b
Додати перець, смажити 5 хвилин.
781_01371acj_2851_b
Додати помідори, смажити 2-3 хвилини.
781_014663zy_2905_bУ горщики викласти трохи м’яса.
781_01571acj_2917_bНа м’ясо викласти квасолю.
781_01671acj_2922_b
На квасоля викласти м’ясо.
781_017663zy_2936_b
Налити трохи води (близько 50 мл).
781_018663zy_2939_b
Закрити кришечкою.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом години.

781_01663zy_3270_6gi
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.