Гострі крильця в медовому маринаді

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Давно ми курячих крилець не готували. На цей раз ділюся з вами варіантом крил з вираженим медовим смаком, який добре підкреслюється зернистою гірчицею.

Як практично завжди виходить з приготуванням крил, тут все просто – змішуємо, маринуємо, запікаємо, подаємо. Що стосується гарніру, то я, наприклад, уже давно не їм крила з рисом або картоплею. Найчастіше я обмежуюся макальним соусом і свіжими овочами в якості доповнення.

Інгредієнти на 4 порції:

  • 1,2 кг курячих крил
  • 2 ст.л. рідкого меду
  • сік половини лимона
  • 1 ст.л. зернистої гірчиці
  • 1 ч.л. табаско або аналогічного гострого перцевого соусу
  • 1/4 меленого сушеного чилі
  • 2 ст.л. рослинного масла
  • сіль за смаком

 

krylyshki-v-medovom-marinade-1

Приготування:

Крила розрізаємо на фаланги (при бажанні цього можна і не робити).

krylyshki-baffalo-2

Решту інгредієнтів змішуємо.

krylyshki-v-medovom-marinade-2

Кладемо крила в миску з маринадом, перемішуємо і залишаємо маринуватися на годину або довше (можна на ніч).

Перекладаємо на деко і відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо до готовності, періодично поливаючи соками з дека. Це займе 35-45 хвилин.

Подаємо.

krylyshki-v-medovom-marinade

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.