
Від затятих шанувальників шашлику завжди можна почути , що шашлик приготувати вдома неможливо. Однак , треба відзначити , що і вдома можна приготувати дуже смачний шашлик. Шашлик виходить соковитим і ніжним.
Інгредієнти для домашнього шашлику в духовці :
- грудка куряча – 1,5 кг
- кефір – 120 мл
- масло рослинне – 100 мл
- сіль – 1 чайна ложка
- куркума – 1 чайна ложка
- суміш каррі – 1 чайна ложка
- паприка мелена – 1 чайна ложка
- зіра мелена – 1 чайна ложка
Спосіб приготування домашнього шашлику з курки в духовці :
Наріжте м’ясо шматочками , складіть його в глибоку миску , додайте мелені насіння зіри , куркуму , паприку , каррі , масло , кефір , перемішайте і залиште на 1 годину.
Підготовлене м’ясо нанизати на шампури – дерев’яні шпажки . Щоб ваші шампури НЕ обгоріли , замочіть їх на 10 хвилин у холодній воді.
На змащене маслом деко укладіть шпажки з м’ясом з проміжком приблизно 1 см.
Запікайте шашлики в розігрітій до 220 градусів духовці протягом 10-15 хвилин.
Приємного апетиту!
Leave a Reply