Гречаники

» » Гречаники
Гречаники

Рекомендуємо апетитний варіант гречаників – типових котлеток або биточків з м’ясного фаршу з гречаною крупою. Їх можна елементарно посмажити або згасити в соусі за смаком, наприклад томатному або томатно-сметанному.

Інгредієнти

  • Гречана крупа – 150 г
  • Фарш м’ясний – 300 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Томатний соус – 0,5 ст.
  • Вода – 0,5 ст.
  • Яйце – 1 шт.
  • Часник – за смаком
  • Перці – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Борошно – для панірування
  • Рослинна олія – для смаження

Гречаники


Інформація
друге блюдо
Порцій – 4
Час приготування – 45 хв
Українська кухня
Гречаники
Гречаники: рецепт, як приготувати
Розмішайте м’ясний фарш з яйцем, подрібненим часником та іншими приправами. Посоліть.
Гречаники
Зварену і остигнулу гречку перемішайте з фаршем.
Гречаники
Сформуйте котлети або биточки, обваляйте їх у борошні. Потім їх потрібно обсмажити на олії до рум’яної скоринки.
Гречаники
Обсмажте цибулю на невеликій кількості рослинного масла.
Гречаники
Покладіть на цибулю гречаники і полийте їх томатним соусом, розведеним водою.
Гречаники
Тушіть в соусі на сковороді під кришкою або запікайте в духовці до готовності.
Гречаники
Приємного апетиту!

Гречаники обновлено: Січень 21, 2017 автором: Ириша
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика