Гречаники

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Гречаники 2

Рекомендуємо апетитний варіант гречаників – типових котлеток або биточків з м’ясного фаршу з гречаною крупою. Їх можна елементарно посмажити або згасити в соусі за смаком, наприклад томатному або томатно-сметанному.

Інгредієнти

  • Гречана крупа – 150 г
  • Фарш м’ясний – 300 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Томатний соус – 0,5 ст.
  • Вода – 0,5 ст.
  • Яйце – 1 шт.
  • Часник – за смаком
  • Перці – за смаком
  • Сіль – за смаком
  • Борошно – для панірування
  • Рослинна олія – для смаження

k-1054-01
Інформація
друге блюдо
Порцій – 4
Час приготування – 45 хв
Українська кухня
k-1054-02
Гречаники: рецепт, як приготувати
Розмішайте м’ясний фарш з яйцем, подрібненим часником та іншими приправами. Посоліть.
k-1054-03


Зварену і остигнулу гречку перемішайте з фаршем.
k-1054-04
Сформуйте котлети або биточки, обваляйте їх у борошні. Потім їх потрібно обсмажити на олії до рум’яної скоринки.
k-1054-05
Обсмажте цибулю на невеликій кількості рослинного масла.
k-1054-06
Покладіть на цибулю гречаники і полийте їх томатним соусом, розведеним водою.
k-1054-07
Тушіть в соусі на сковороді під кришкою або запікайте в духовці до готовності.
k-1054-00
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.