Гуляш із яловичини з підливою

» » Гуляш із яловичини з підливою
Гуляш із яловичини з підливою

Цей рецепт гуляшу з яловичини з підливою гранично простий , розбереться навіть чайник . Подавати такий гуляш можна з будь-яким гарніром – я по-старому роблю картопляну пюрешку , але ви можете і щось інше .

Опис приготування:
Отже , класика жанру – рецепт гуляшу з яловичини з підливою. Рецепт гранично простий , слідувати цієї нехитрої інструкції не складе труднощів навіть початківцю кулінарові . Проте результат , повірте , вийде чудовий . Якщо взяти гарне м’ясо і підійти до справи з душею , то гуляш з яловичини з підливою вийде просто розкішний . Приготуйте до цього гуляшу хороший гарнір – і чудовий обід або вечерю забезпечений!
Інгредієнти:

  • Яловичина – 800 Грам
  • Цибулина – 1 Штука (подрібнити)
  • Морква – 2-3 Штук (очистити і натерти на середній тертці)
  • Томатна паста – 1 Ст. ложка
  • Борошно – 2 Ст. ложки
  • Бульйон – 3 Стакана (курячий або яловичий)
  • Сухий лавровий лист – 1 Штука
  • Паприка – 1 1/2 чайних ложки
  • Перець-чілі – 1 Чайна ложка
  • Соняшникова олія – ​​За смаком
  • Сіль / перець – За смаком

Кількість порцій: 4-5
Як приготувати “Гуляш із яловичини з підливою”

Гуляш із яловичини з підливою
Наріжте м’ясо кубиками. Нагрійте 1 1/2 столові ложки олії в сковороді і обсмажте м’ясо на сильному вогні, постійно помішуючи.
Гуляш із яловичини з підливою
Додайте до м’яса цибулю, посоліть і накрийте кришкою, тушкуйте на середньому вогні, поки він не стане м’яким.
Гуляш із яловичини з підливою
Додайте моркву, приправте сіллю, перцем, паприкою і перцем-чілі, накрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні, поки вона не стане м’якою.
Гуляш із яловичини з підливою
Додайте томатну пасту і часник. Гасіть приблизно протягом хвилини, а потім додайте борошно. Розмішайте до повного вбирання.
Гуляш із яловичини з підливою
Додайте бульйон і лавровий лист. Гарненько перемішуйте. Накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні близько 1 1/2 години, до повної готовності м’яса. Наприкінці приправте за необхідності сіллю і перцем.

Гуляш із яловичини з підливою
Приємного апетиту.

Гуляш із яловичини з підливою обновлено: Січень 21, 2017 автором: Татьяна
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика