
Пропоную варіант лечо на зиму. Від інших рецептів відрізняється тим, що перці нарізаються дуже крупно.
Смак у лечо пікантний, вибирайте з усіх варіантів то, що вам здається простіше і більше подобається.
Лечо на зиму – інгредієнти
- 4 кг помідорів,
- 5 кг перцю,
- 1 скл. цукру,
- 2 ст.л. солі,
- 1 стакан рослинного масла,
- 2 ст. л. 9% оцту.
Лечо – приготування
Пропустіть помідори через м’ясорубку.
Перці очистіть від плодоніжки і насіння і розріжте на великі смужки – на 6-8 частин.
Томатне пюре з протертих помідорів перелийте в каструлю, додайте в нього цукор і сіль і поставте на вогонь.
Коли воно закипить, покладіть перці, додайте олію і варіть 30-40 хвилин.
Зніміть з вогню, додайте оцет і розкладіть по стерилізованим банкам. Закрийте металевими кришками.
Вдалих вам заготовок.
Смачного!
Leave a Reply