Коли ви компанією виїжджаєте на шашлики , найбільше страждають нещасні вегетаріанці , яким їх переконання не дозволяють їсти м’ясо убієнних тварин , яке видає запаморочливо смачні аромати. Щоб ніхто не залишився ображеним , пропонуємо вам спеціально для них приготувати дієтичне рагу з печених овочів. Вийде теж дуже смачно , дуже швидко і чудово підійде як гарнір і до вищеописаних шашликів , і до молодої картоплі . Можна розкласти овочі на решітці , а можна нанизати на шампури , щоб було легше перевертати , і жарити на несильно розжареному вугіллі . Таке рагу можна їсти гарячим або холодним , в натуральному вигляді або змішати , скласти в горщик і дати « дійти до кондиції » в духовці або на плиті , причому можна обійтися без солі і спецій.
Щоб приготувати дієтичне рагу з печених овочів , можна брати за бажанням будь-які овочі :
- болгарський перець
- помідори
- баклажани
- цибуля
Дієтичне рагу з печених овочів готується наступним чином:
1 . Першим запікається болгарський перець , він виходить дуже смачним і соковитим.
2 . Тим часом можна підготувати баклажани ( шкірку не знімати !) І після перцю викласти їх на грати або нанизати на шампур упереміж з цибулею , порізаною кільцями .
3 . Останніми запікаються помідори , коли вугілля трохи підстигнуть.
Якщо ви хочете їсти ці смачні овочі не окремо , а саме як дієтичне рагу з печених овочів , то зніміть з них шкірку , складіть в горщик або інший підходящий посуд , налийте трохи води і злегка потоміть на вогні , посипте рубаною зеленню і подавайте на стіл .
Приємного апетиту!