Дієтичне рагу з печених овочів

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Диетическое рагу из печеных овощей

Коли ви компанією виїжджаєте на шашлики , найбільше страждають нещасні вегетаріанці , яким їх переконання не дозволяють їсти м’ясо убієнних тварин , яке видає запаморочливо смачні аромати. Щоб ніхто не залишився ображеним , пропонуємо вам спеціально для них приготувати дієтичне рагу з печених овочів. Вийде теж дуже смачно , дуже швидко і чудово підійде як гарнір і до вищеописаних шашликів , і до молодої картоплі . Можна розкласти овочі на решітці , а можна нанизати на шампури , щоб було легше перевертати , і жарити на несильно розжареному вугіллі . Таке рагу можна їсти гарячим або холодним , в натуральному вигляді або змішати , скласти в горщик і дати « дійти до кондиції » в духовці або на плиті , причому можна обійтися без солі і спецій.

Щоб приготувати дієтичне рагу з печених овочів , можна брати за бажанням будь-які овочі :

  • болгарський перець
  • помідори
  • баклажани
  • цибуля

Дієтичне рагу з печених овочів готується наступним чином:
1 . Першим запікається болгарський перець , він виходить дуже смачним і соковитим.
2 . Тим часом можна підготувати баклажани ( шкірку не знімати !) І після перцю викласти їх на грати або нанизати на шампур упереміж з цибулею , порізаною кільцями .
3 . Останніми запікаються помідори , коли вугілля трохи підстигнуть.

Якщо ви хочете їсти ці смачні овочі не окремо , а саме як дієтичне рагу з печених овочів , то зніміть з них шкірку , складіть в горщик або інший підходящий посуд , налийте трохи води і злегка потоміть на вогні , посипте рубаною зеленню і подавайте на стіл .

41_02_04_2012_1433

Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!