Жарке з кролика в горщику

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

А у нас вдома свято))). У моєму кухонному господарстві нарешті з’явилися горщики для запікання, так що тепер простір для творчості став ще ширший. Почнемо ми, мабуть, з жаркого – зрештою, кроляча ніжка занадто довго чекала свого часу в морозилці.

Інгредієнти на 4 порції:

  • 1 кролик вагою близько 1,2 кг, оброблений на шматки
  • 6 картоплин
  • 2 середні моркви
  • 2 середні цибулини
  • 300 г печериць
  • 2 зубчики часнику
  • сіль за смаком
  • 4 ст.л. сметани (100-120 г)

Як приготувати жарке з кролика з картоплею в горщику:

Картоплю нарізаємо крупним кубиком і укладаємо на дно горщиків.

zharkoe-iz-krolika-v-gorshochke-1

Другий шар – м’ясо.

zharkoe-iz-krolika-v-gorshochke-2

Потім – крупно нарізані печериці, нарізану півкільцями цибулю і моркву.

zharkoe-iz-krolika-v-gorshochke-3

Додаємо в кожен горщик нарізаний пластинками часник. Солимо, заливаємо на третину водою і відправляємо в духовку приблизно на годину. Ставимо в холодну духовку і в процесі розганяємо її до 200 градусів.

Дістаємо горщики з духовки, кладемо в кожен сметану, перемішуємо і подаємо.

zharkoe-iz-krolika-v-gorshochke

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.