Жарке з кролика в горщику

А у нас вдома свято))). У моєму кухонному господарстві нарешті з’явилися горщики для запікання, так що тепер простір для творчості став ще ширший. Почнемо ми, мабуть, з жаркого – зрештою, кроляча ніжка занадто довго чекала свого часу в морозилці.
Інгредієнти на 4 порції:
- 1 кролик вагою близько 1,2 кг, оброблений на шматки
- 6 картоплин
- 2 середні моркви
- 2 середні цибулини
- 300 г печериць
- 2 зубчики часнику
- сіль за смаком
- 4 ст.л. сметани (100-120 г)
Як приготувати жарке з кролика з картоплею в горщику:
Картоплю нарізаємо крупним кубиком і укладаємо на дно горщиків.
Другий шар – м’ясо.
Потім – крупно нарізані печериці, нарізану півкільцями цибулю і моркву.
Додаємо в кожен горщик нарізаний пластинками часник. Солимо, заливаємо на третину водою і відправляємо в духовку приблизно на годину. Ставимо в холодну духовку і в процесі розганяємо її до 200 градусів.
Дістаємо горщики з духовки, кладемо в кожен сметану, перемішуємо і подаємо.
Смачного!
Напишіть відгук