Жюльєн з куркою і грибами

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Жюльен с курицей и грибами 14

Інгредієнти

  • 500 г курячого філе
  • 300 г печериць
  • 200 г цибулі
  • 200 г сиру (твердого)
  • 300-350 г вершків (15-25%) або сметани
  • 2 столові ложки борошна
  • сіль
  • перець
  • рослинне масло

500_01001_9869_b

ПриготуванняІз вказаної кількості інгредієнтів виходить 6 кокотниць об’ємом 200 мл.

500_021_9874_b
Куряче філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
500_031_9878_b
Цибулю дрібно покришити.
500_041_9884_b
Гриби почистити, дрібно нарізати.
500_051_9895_b
Філе остудити, дрібно нарізати.
500_061_9889_b
Обсмажити цибулю на рослинній олії.
500_071_9900_b
Додати гриби. Смажити до тих пір, поки не википить вся рідина (близько 10-15 хвилин).
500_081_9910_b
Додати філе, посолити, поперчити, перемішати, зняти з вогню.
500_091_9915_b
На сухій сковороді злегка обсмажити борошно.
500_0101_9919_b
Додати вершки, посолити, поперчити, довести до кипіння.
500_0111_9922_b
Додати гриби та філе, перемішати, зняти з вогню.
500_0121_9946_b
Сир натерти на крупній тертці.
500_0131_9952_bВикласти цю масу в кокотниці (невеликі жароміцні формочки з ручкою, вони бувають керамічні та металеві).
500_0141_9956_b
Посипати сиром (кришечкою не накривати). Поставити в духовку, запікати при температурі 180 градусів до золотистого кольору (близько 30 хвилин).
500_0194_4831_6giПриємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.