Запечена картопля з цибулею і помідорами

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Запеченный картофель с луком и помидорами

Запечена картопля з цибулею і помідорами готується легко і швидко. Її можна подавати і як самостійне блюдо , і як гарнір .

Щоб приготувати запечену картоплю з цибулею і помідорами , знадобляться такі інгредієнти:

  • картопля
  • трохи жиру для змазування дека
  • цибуля ріпчаста
  • масло вершкове
  • помідори
  • сир
  • сіль

Запечена картопля з цибулею і помідорами готується так:
1 . Як треба вимийте картоплю щіткою , викладіть на деко , змащене жиром , і запікайте в духовці близько години.
2 . Готову картоплю очистіть від шкірки , зріжте з кожної картоплини « кришечку » і ложечкою вийміть трохи картопляної маси.
3 . Дрібно наріжте ріпчасту цибулю і тушкуйте її у вершковому маслі.
4 . Помідори дрібно наріжте , сир натріть на тертці і змішайте з картопляною масою і цибулею разом з маслом , на якому вона смажилась .
5 . Наповніть картоплини цією масою , прикрийте « кришечками » і  поставте пропікатись в духовці ще хвилин 15 .

41_18_04_2012_1679
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.