Запечений лосось в медово-гірчичному соусі

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Сьогодні у мене для вас є рецепт страви, з якою ви можете подати картоплю решті, рецептом якогї я ділилася пару днів тому. Це чудовий смачний лосось, запечений в духовці. Гарнір, звичайно ж, може бути іншим – той же рис підійде дуже добре. Але з цією картоплею варіант перевірений – працює. Смак у страви виходить з азіатським ухилом за рахунок соєвого соусу.

До речі, з таким соусом ви можете запекти в духовці куряче філе – це теж буде дуже смачно.
Інгредієнти на 6 порцій:
6 шматків лосося або форелі по 150-170 г кожен
50 г вершкового масла
1 ст.л. меду
1 ст.л. зернистої гірчиці
2 ст.л. соєвого соусу
сіль і перець за смаком
losos-v-medovo-gorchichnom-souse-1
Кладемо в сотейник всі інгредієнти, крім риби, солі і перцю.
losos-v-medovo-gorchichnom-souse-2
Ставимо на плиту і при постійному помішуванні доводимо до розтоплення масла.
Рибу кладемо на застелений пергаментом або фольгою деко, солимо і перчимо за смаком.
losos-v-medovo-gorchichnom-souse-3


Поливаємо рибу соусом.
losos-v-medovo-gorchichnom-souse-4
Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо до готовності, 10-15 хвилин (так, цього часу буде достатньо).
Подаємо з гарніром і залишками соусу з дека.
losos-v-medovo-gorchichnom-souse
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!