Запечені макарони з сиром і ковбасками

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 4.00 из 5)
Loading...
Запеченные макароны с сыром и колбасками 4
  • Макарони (паста) 300 грам
  • Ковбаски копчені 2-3 шт
  • Сир тертий 75 грам
  • Молоко або вершки нежирні 600 мл
  • Вершкове масло 2 ст. ложкаи
  • Борошно 2 ст. ложки


1413929370672b8b0cb944b
1. Поставте відварюватися макарони: доведіть до кипіння воду, посоліть і киньте макарони. Готуйте до стану «на зубок» (альденте, що не доварені до кінця, щоб макарони були сильно м’які).
14139293729437ba60615a4
2. В цей час розтопіть в сковороді олію, додайте борошно, перемішайте і готуйте на слабкому вогні близько 1 хвилини. Будьте акуратні, щоб мука не згоріла.
1413929374494041fad5363


3. Потім додайте гаряче молоко, перемішайте і готуйте на середньому вогні близько 5 хвилин, щоб маса загусла.
1413929376775a82265b90b
4. Додайте порізані ковбаски і тертий сир. Перемішайте.
1413929378326b251f45560
5. Додайте в отриману масу відварені макарони (злийте воду) і перемішайте.
14139293683914c6438cfe2
6. Перекладіть макаронну суміш в жаростійку форму і поставте в духовку на 20 хвилин.
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.