
- Макарони (паста) 300 грам
- Ковбаски копчені 2-3 шт
- Сир тертий 75 грам
- Молоко або вершки нежирні 600 мл
- Вершкове масло 2 ст. ложкаи
- Борошно 2 ст. ложки
1. Поставте відварюватися макарони: доведіть до кипіння воду, посоліть і киньте макарони. Готуйте до стану «на зубок» (альденте, що не доварені до кінця, щоб макарони були сильно м’які).
2. В цей час розтопіть в сковороді олію, додайте борошно, перемішайте і готуйте на слабкому вогні близько 1 хвилини. Будьте акуратні, щоб мука не згоріла.
3. Потім додайте гаряче молоко, перемішайте і готуйте на середньому вогні близько 5 хвилин, щоб маса загусла.

4. Додайте порізані ковбаски і тертий сир. Перемішайте.

5. Додайте в отриману масу відварені макарони (злийте воду) і перемішайте.

6. Перекладіть макаронну суміш в жаростійку форму і поставте в духовку на 20 хвилин.
Приємного апетиту!
Leave a Reply