Запечені свинячі реберця в соусі з віскі

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

У нас тут трохи полегшало по погоді, і в мене в кінці кінців з’явився настрій на довгограючі рецепти з включеною духовкою. Сьогодні я принесла вам рецепт відмінної пивної закуски або грунтовного гарячого блюда до обіду або вечері. Це дуже смачні свинячі реберця в оригінальній глазурі. До складу маринаду для цих ребер входить віскі, за рахунок якого страва набуває цікавий присмак. Якщо ви не хочете або з якоїсь причини не можете використовувати віскі, ви можете просто проігнорувати цей пункт у списку інгредієнтів.
Інгредієнти на 4-6 порцій:

  • 1,8-2 кг м’ясних свинячих ребер
  • 80 мл темного соєвого соусу
  • 60 мл віскі
  • 3 ст.л. меду
  • 1 ч.л. меленого сухого імбиру
  • 1 ч.л. меленого чорного перцю
  • 1 ч.л. кунжутного масла
  • 1/4 ч.л. меленої кориці
  • 1/4 ч.л. меленого мускатного горіха
  • 1/2 ч.л. табаско або аналогічного перцевого соусу
  • 2 ст.л. лаймового соку
  • сіль за смаком

zapechennye-rebra-s-viski-1
Змішуємо всі інгредієнти для маринаду.
zapechennye-rebra-s-viski-2
Ребра розрізаємо на секції по 3-4 ребра. Кладемо в маринад і залишаємо на годину-півтори.
Перекладаємо ребра у вогнетривку форму.
zapechennye-rebra-s-viski-3


Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо до готовності, близько 60-80 хвилин. В процесі кілька разів виймаємо і змащуємо маринадом.
Подаємо зі свіжими і маринованими овочами.
zapechennye-rebra-s-viski
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.