
Інгредієнти:
- 300 г фарфалле
- 4 помідора
- 1 червоний солодкий перець
- 0,5 ч.л. сухого базиліка
- 500 г рубаної яловичини
- 2 ст. ложки рослинної олії
- 2 ст. ложки томатної пасти
- 2 ст. ложки сметани
- 200 мл молока
- 100 г тертого сиру.
Макарони відварити в підсоленій воді до напівготовності. Помідори опустити на 30 сек в окріп, обдати холодною водою, зняти шкірку і нарізати кружками. Солодкий перець, видаливши насіння, нарізати кубиками.
У сотейнику розігріти олію й обсмажити в ній рубане м’ясо, посолити, поперчити, перекласти в миску. Викласти в сковороду солодкий перець, помідори, обсмажити, повернути м’ясо, додати томатну пасту і сметану. Влити молоко. Приправити базиліком, сіллю і перцем. Макарони відкинути на друшляк і додати до томатно-м’ясної маси. Все викласти в форму, посипати тертим сиром і поставити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 15 хв.
Смачного!
Leave a Reply