Запіканка з фарфалле з яловичиною та овочами

» » Запіканка з фарфалле з яловичиною та овочами
Запіканка з фарфалле з яловичиною та овочами

Інгредієнти:

  • 300 г фарфалле
  • 4 помідора
  • 1 червоний солодкий перець
  • 0,5 ч.л. сухого базиліка
  • 500 г рубаної яловичини
  • 2 ст. ложки рослинної олії
  • 2 ст. ложки томатної пасти
  • 2 ст. ложки сметани
  • 200 мл молока
  • 100 г тертого сиру.


Запіканка з фарфалле з яловичиною та овочами
Макарони відварити в підсоленій воді до напівготовності. Помідори опустити на 30 сек в окріп, обдати холодною водою, зняти шкірку і нарізати кружками. Солодкий перець, видаливши насіння, нарізати кубиками.
У сотейнику розігріти олію й обсмажити в ній рубане м’ясо, посолити, поперчити, перекласти в миску. Викласти в сковороду солодкий перець, помідори, обсмажити, повернути м’ясо, додати томатну пасту і сметану. Влити молоко. Приправити базиліком, сіллю і перцем. Макарони відкинути на друшляк і додати до томатно-м’ясної маси. Все викласти в форму, посипати тертим сиром і поставити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 15 хв.
Запіканка з фарфалле з яловичиною та овочами
Смачного!

Запіканка з фарфалле з яловичиною та овочами обновлено: Січень 31, 2017 автором: Анжелка
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика