Запіканка з індичкою, брокколі та картоплею під соусом «Бешамель»

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Запеканка с индейкой, брокколи и картофелем под соусом «Бешамель» 2

Інгредієнти

  • 600 г філе індички
  • 1 кг картоплі
  • 400 г броколі

соус:

  • 1 л молока
  • 100 г вершкового масла
  • 100 г борошна
  • сіль
  • перець

925_010021zda_5334_b
ПриготуванняНіжна, соковита, ситна запіканка.
Замість індички можна використовувати куряче філе, замість брокколі – кольорову або брюссельську капусту.
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.

925_02372oa_5337_b
М’ясо нарізати невеликими шматочками.
925_03372oa_5340_b
Картоплю почистити, нарізати брусками або кубиками.
925_04372oa_5344_b
У форму (я використовувала форму розміром 30х20 см, висотою 5 см) викласти м’ясо, картопля, брокколі.
925_04372oa_5344_b
Посолити, поперчити.
925_0662ieb_5349_b
Готуємо соус.
Масло розтопити.
925_0762ieb_5351_b
Додати борошно, злегка обсмажити.
925_0862ieb_5354_b
Влити молоко.
При постійному помішуванні варити до загустіння.
Посолити, поперчити.
925_0962ieb_5360_b
На м’ясо з картоплею і брокколі вилити соус.
925_01050top_5368_b
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
925_0121zda_5378_6giПриємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.