Кабачки с мясом в горшочках

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Цукини с мясом в духовке: блюдо в горшочках

Кабачки з м’ясом в горщиках – корисне і незвичайне блюдо для ситного і смачного обіду або вечері! Готується просто, припаде до смаку всій родині.
Пропонуємо вашій увазі легкий покроковий рецепт приготування кабачків з м’ясом в горщиках. За цим рецептом ви без зусиль приготуєте кабачки з м’ясом в горщиках в домашніх умовах

Інгредієнти:

  • Куряча грудка – 1 Кілограм (філе)
  • Зелена цибуля – 1 Пучок
  • Картопля – 5 Штук
  • Кабачок – 1 Штука
  • Морква – 1 Штука
  • Вершкове масло – 200 Грам
  • Майонез – 5 ст. ложок (по 1 ложці на горщик)
  • Сир – 200 Грам
  • Сіль за смаком
  • Перець – За смаком
  • Спеції – За смаком

Кількість порцій: 5
Як приготувати “Кабачки з м’ясом в горщиках”

1. Куряче філе вимити, обсушити паперовим рушником і нарізати на невеликі шматочки.

kabachki_s_myasom_v_gorshochkah_-195581

2. Покласти шматочки філе в глибоку миску, посолити, поперчити і додати будь-які спеції за смаком.

kabachki_s_myasom_v_gorshochkah_-195582

3. Зелену цибулю також помити і дрібно нарізати.

kabachki_s_myasom_v_gorshochkah_-195583

4. Перемішуємо приготоване куряче філе з цибулею, залишаємо на 20-30 хвилин маринуватися.

kabachki_s_myasom_v_gorshochkah_-195584

5. Кабачок потрібно розрізати вздовж і очистити від насіння, потім порізати на дрібні кубики.

kabachki_s_myasom_v_gorshochkah_-195585

6. Морквину чистимо і нарізаємо смужками або скибочками. Чистимо картоплю, нарізаємо її на невеликі кубики.

kabachki_s_myasom_v_gorshochkah_-195586

7. Пачку масла нарізаємо на невеликі кубики, поділяємо все масло на частини, рівні кількості горщиків (у мене 5). Сир нарізаємо великими шматочками.

kabachki_s_myasom_v_gorshochkah_-195587

8. Викладаємо на дно горщика трохи курячого філе, трохи картоплі, кілька скибочок морквини, кладемо 1 з частин масла, кілька шматочків сиру. Потім наповнюємо горщик кабачком, залишаємо до верху 2-4 см., Зверху кладемо кілька шматочків курячого філе. Потім додаємо 1 ст. ложку майонезу і, наостанок, пару шматочків сиру. Солимо і перчимо до смаку.

kabachki_s_myasom_v_gorshochkah_-195588

9. Наповнюємо за цією схемою всі горщики і поміщаємо на годину в духовку, розігріту до 200 градусів, запікати.

kabachki_s_myasom_v_gorshochkah_-195589

10. Готову страву можна подавати на стіл.

kabachki_s_myasom_v_gorshochkah_-195590

Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.