Кабачки, фаршировані куркою

» » Кабачки, фаршировані куркою
Кабачки, фаршировані куркою

Далі йдемо по сезонному – цього разу під прицілом опинилися молоденькі соковиті кабачки – цукіні і банальні салатові. Страва, яку я приготувала з них і рецептом якої із задоволенням з вами ділюся, виходить цілком собі дієтичною і при цьому смачною. Гарнір до неї не потрібно – хіба що додаткові свіжі овочі.

За цим же принципом ви можете нафарширувати і баклажани – тільки їх варто злегка змастити оливковою олією перед фарширування.

Інгредієнти на 4 порції:

  • 4 кабачка (близько 250-300 г кожен)
  • 600 г курячого фаршу
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ч.л. суміші прованських трав
  • 1/2 середньої червоної цибулини
  • цедра 1 лимона
  • сіль і перець за смаком

 

 

Кабачки, фаршировані куркою

Приготування кабачків з куркою.

З кабачків за допомогою чайної ложки вискребаємо м’якоть – повинен залишитися човник зі стінками товщиною близько 1 см або трохи менше. Кладемо човники на деко і солимо.

Кабачки, фаршировані куркою

Вийняту м’якоть дрібно рубаємо, додаємо до фаршу разом з лимонною цедрою, натертим часником, дрібно посіченою цибулею, травами, сіллю і перцем.

Кабачки, фаршировані куркою

Вимішуємо. Розкладаємо в кабачки.

Кабачки, фаршировані куркою

Відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо до готовності, близько 30-35 хвилин.

Подаємо. Дуже смачно з базиліковим песто.

Кабачки, фаршировані куркою

Смачного!

Кабачки, фаршировані куркою обновлено: Лютий 3, 2017 автором: Олеся
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика