Казан кабоб

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Казан кабоб 6

Простий і смачний рецепт 🙂

  • Баранячі реберця 1000 г
  • Картопля 1000 г
  • Рослинна олія 100 мл
  • Сіль морська 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений ½ ч.л.
  • Зіра (кумін) ½ ч.л.


1400960304862image
Нарізаємо баранину. У мене були ребра, тому, я просто їх роз’єднала.
1400960304843image
Чистимо картоплю. Якщо велика розрізаємо, якщо ні, залишаємо як є.
1400960304624image


Розігріваємо казан або будь-який інший посуд, в якому ви будете готувати. У мене каструля з нержавіючої сталі. Вогонь повинен бути максимальним. Наливаємо масло і кидаємо м’ясо. Врахуйте, що масло буде дуже сильно бризкати, тому постарайтеся готувати в посуді з високими бортиками. І будьте акуратніше 🙂
М’ясо обсмажуємо до золотистої скоринки. Постарайтеся мышати якомога рідше, щоб м’ясо “запечаталось”.
1400960304825image
Після того, як м’ясо обсмажете, виймаємо його і кидаємо картоплю. Також обсмажуємо з усіх боків до золотистого кольору.
1400960304416image
Коли картопля обсмажилася , виймаємо її. Кладемо м’ясо назад в казан або каструлю , зверху викладаємо картоплю. Солимо , перчимо і додаємо спеції за смаком. Наливаємо близько 100-200 мл окропу (вода повинна злегка покрити дно , але до кінця приготування , дно не повинно бути сухим . У вас повинно вийти , щось на зразок соусу – вода , жир і масло змішуються і виходить найсмачніша річ 🙂 якщо води не вистачає – додайте ) , закриваємо кришкою і зменшуємо вогонь до мінімуму . Залишаємо на 2 години.
Через 2 години у нас все готово 🙂 м’ясо повинно відставати від кісток 🙂 подавайте зі свіжими овочами та гарячим чаєм.

1400960304871image
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.