Капуста з м’ясом в мультиварці

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Капуста с мясом в мультиварке 2

Хочеться приготувати смачну і ситну вечерю для всієї родини і при цьому не провести на кухні весь вечір? Запросто, якщо у вас є нове чудо техніки – мультиварка! З її допомогою можна з нехитрих інгредієнтів приготувати відмінну і просту вечерю. Наприклад, спробуйте капусту з м’ясом в мультиварці.

  • Капуста свіжа 1 штука (середня)
  • Фарш свинячий 500 грам
  • Вода очищена 1/2 склянки
  • Масло рослинне 1 столова ложка

14133777055423d26ed
Для цього рецепта я волію використовувати фарш, щоб витрачати менше часу на приготування, але ви можете взяти м’ясо і порубати його на шматочки середнього розміру.
Фарш разморожуємо, складаємо в мультиварку, змащену невеликою кількістю рослинного масла. Злегка обсмажуємо в режимі “Випічка”, приблизно 10-15 хвилин.
1413377705163e6551f
Поки обсмажується фарш, підготуйте капусту. Промийте її і видаліть верхні листки. Капусту слід дрібно нашаткувати, для цього розділіть її на чотири частини, а потім кожну чверть окремо покришите на вузькі смужки.
14133777057347cdc66


До обсмаженого фаршу додайте нашатковану капусту. Поперчіть, посоліть за смаком, додайте лавровий лист. Вилийте в мультиварку 1/2 склянки чистої холодної води. Виберіть на кухонному приладі режим “Тушкування” і поставте таймер на 40 хвилин. На жаль, ми не можемо залишити блюдо готуватися зовсім без нагляду, приблизно кожні 10-15 хвилин капусту з м’ясом потрібно перемішувати.
Як тільки таймер просигналізує, що потрібний час пройшов, можете вимкнути мультиварку. Страва готова, можна подавати.
141337770655521c7ea
Викладайте капусту тушковану з м’ясом на тарілки і подавайте на стіл у гарячому вигляді. Це блюдо не потребує гарніру, прикрасьте його зеленню і додайте соусу або майонезу до смаку. Проста, але ситна вечеря для всієї родини готова.
– Якщо у вас є час, додайте до тушкованої капусти з м’ясом цибулю або часник, ви так само можете додати разом з водою трохи томатної пасти.
– Якщо замість фаршу ви вирішили використовувати рубане м’ясо, обсмажуйте його трохи довше, приблизно, 25-30 хвилин.
– Так само, якщо у вас є така можливість, в блюдо можна додати сезонні овочі, наприклад, свіжі помідори чи моркву.
– Немає різниці, будете ви використовувати свинину чи яловичину.
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.