Капустяна солянка з м’ясом

» » Капустяна солянка з м’ясом
Капустяна солянка з м’ясом

Чи можна в капустяну солянку додати щось м’ясне. Можна. При цьому виходить дуже смачне, ситне і ароматне блюдо, рецепт якого я вам зараз і пропоную. Набір м’ясних продуктів можна коригувати на свій розсуд.

Інгредієнти на 6-8 порцій:

  • 1 середній качан капусти
  • 500 г свинячої шиї
  • 2-3 свинячих ковбасок для смаження
  • 170 г відвареного яловичого або свинячого язика
  • 2 мисливські ковбаски
  • 2 середні цибулини
  • 200 г томатів у власному соку
  • 2 лаврові листки
  • 0,5 ч.л. перцю горошком
  • сіль за смаком

Капустяна солянка з мясом
М’ясо нарізаємо кубиками зі стороною 2,5 см.
Капустяна солянка з мясом
Обсмажуємо невеликими порціями в сотейнику на рослинному маслі.
Капустяна солянка з мясом
Перекладаємо в горщик або каструлю з товстим дном.
Кладемо в сотейник нарізану тонкими півкільцями цибулю і смажимо 2-3 хвилини. Також кладемо в горщик.
Капусту тонко шаткуємо, посипаємо сіллю і мнем руками.
Капустяна солянка з мясом
Кладемо в горщик. Додаємо томати, перець і лавровий лист.
Капустяна солянка з мясом
Перемішуємо, при необхідності досолюємо, накриваємо сотейник кришкою і тушкуємо на повільному вогні до тих пір, поки капуста не стане м’якою (від 40 до 60 хвилин).
Тим часом нарізаємо кубиками язик, мисливські ковбаски ріжемо кружальцями. Ковбаски для смаження нарізаємо на шматочки товщиною 1,5-2 см.
Капустяна солянка з мясом
Обсмажуємо по парі хвилин з кожного боку на рослинному маслі. Додаємо все це в готову капусту.
Перемішуємо, прогріваємо хвилин 7-10 і подаємо.
Капустяна солянка з мясом
Смачного!

Капустяна солянка з м’ясом обновлено: Лютий 3, 2017 автором: rsavchak
Готується до: 30 хв

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Оцініть, будь ласка рецептик :-)
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Яндекс.Метрика