Капустяна солянка з м’ясом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...

Чи можна в капустяну солянку додати щось м’ясне. Можна. При цьому виходить дуже смачне, ситне і ароматне блюдо, рецепт якого я вам зараз і пропоную. Набір м’ясних продуктів можна коригувати на свій розсуд.

Інгредієнти на 6-8 порцій:

  • 1 середній качан капусти
  • 500 г свинячої шиї
  • 2-3 свинячих ковбасок для смаження
  • 170 г відвареного яловичого або свинячого язика
  • 2 мисливські ковбаски
  • 2 середні цибулини
  • 200 г томатів у власному соку
  • 2 лаврові листки
  • 0,5 ч.л. перцю горошком
  • сіль за смаком

kapustnaya-solyanka-s-myasom-1
М’ясо нарізаємо кубиками зі стороною 2,5 см.
kapustnaya-solyanka-s-myasom-2
Обсмажуємо невеликими порціями в сотейнику на рослинному маслі.
kapustnaya-solyanka-s-myasom-3


Перекладаємо в горщик або каструлю з товстим дном.
Кладемо в сотейник нарізану тонкими півкільцями цибулю і смажимо 2-3 хвилини. Також кладемо в горщик.
Капусту тонко шаткуємо, посипаємо сіллю і мнем руками.
kapustnaya-solyanka-s-myasom-4
Кладемо в горщик. Додаємо томати, перець і лавровий лист.
kapustnaya-solyanka-s-myasom-5
Перемішуємо, при необхідності досолюємо, накриваємо сотейник кришкою і тушкуємо на повільному вогні до тих пір, поки капуста не стане м’якою (від 40 до 60 хвилин).
Тим часом нарізаємо кубиками язик, мисливські ковбаски ріжемо кружальцями. Ковбаски для смаження нарізаємо на шматочки товщиною 1,5-2 см.
kapustnaya-solyanka-s-myasom-6
Обсмажуємо по парі хвилин з кожного боку на рослинному маслі. Додаємо все це в готову капусту.
Перемішуємо, прогріваємо хвилин 7-10 і подаємо.
kapustnaya-solyanka-s-myasom
Смачного!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.