Картопляне пюре з вершковим сиром і трюфелевим маслом

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Картофельное пюре со сливочным сыром и трюфелевым маслом 8

Опис: Ніжне картопляне пюре з вершковим смаком і ароматом трюфеля. Трюфелевое масло – масло, використовуване для додання страві смаку і аромату трюфелів. Цілий рік доступно і стоїть за ціною значно менше, ніж реальні трюфелі.
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 4

Інгредієнти:

  • Цибуля зелена (для прикраси)
  • Сир твердий – 20 г
  • Перець душістийСольМасло рослинна (трюфелевое) – 0.5 ч. л.
  • Молоко (у міру потреби 3-6 ст.л.)
  • Масло вершкове – 3 ст. л.
  • Сир вершковий (наприклад “Філадельфія”) – 50 г
  • Картопля – 500 г

492619_52693-640x480
Картоплю очистити і додати у киплячу підсолену воду. Відварити до готовності.
492620_50115-640x480
Злити воду, каструлю з картоплею залишити на найменшому вогні на кілька хвилин. Зайва волога випарується і пюре вийде більш повітряним.
492621_72992-640x480


Картоплю потовкти.
492622_80646-640x480
Додати вершковий сир, сіль, перець і вершкове масло.
492623_78187-640x480
Збити всі кілька хвилин міксером, додаючи в процесі тепле молоко до отримання бажаної консистенції. Молоко повинно бути обов’язково теплим, інакше пюре вийде сірого кольору. До картоплі додати трюфелевое масло і відразу ж почати насолоджуватися нереальним ароматом 🙂
492624_23075-640x480
Викладаємо пюре у форму для запікання, провівши виделкою по спіралі надаємо йому форму. Посипаємо тертим сиром і запікаємо в духовці до золотистої скоринки при температурі 180 градусів.
492632_77428nothumb500
Подаємо, посипавши зеленою цибулею і злегка окропивши трюфелевим маслом.
492613_82488nothumb500
Приємного всім апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.