Картопляно-кабачкові оладки

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 голосов, средний: 5.00 из 5)
Loading...
Картофельно-кабачковые оладьи 5

Опис: Ваші діти, як і мої, не люблять кабачок? Тоді вам сюди – приготуємо картопляно-кабачкові оладки, які за смаком дуже схожі на деруни, але завдяки додаванню кабачка виходять більш ніжними і корисними.


Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 4
Інгредієнти:

  • Сметана (для подачі)
  • Часник (для подачі)
  • Борошно – 4 ст. л.
  • Сіль (за смаком)
  • Перець чорний (за смаком)
  • Яйце – 1 шт
  • Олія (для смаження)
  • Кабачок (приблизно) – 300 г
  • Зелень (дрібно нарізану для подачі)
  • Картопля – 4 шт

Приготування:

503484_39545-640x480
Я беру приблизно однакову кількість картоплі і кабачка і натираю на дрібній тертці. Якщо овочі дуже соковиті, то можна трохи віджати сік.
503485_49560-640x480
Додаю яйце, сіль-перець, борошно, і перемішую.
503487_44856-640x480


Смажу оладки на невеликій кількості олії на середньому вогні з двох сторін. Овочеву масу викладаю і розподіляю ложкою.
503488_66858-640x480
Для подачі можна приготувати ароматну сметанку – додати в неї розтертий зубчик часнику і дрібно нарубану зелень.503493_71737nothumb500
Подавайте оладки гарячими або теплими, з ароматною сметаною.
Звичайно, Америку тут я не відкрила, але може хто-небудь і не пробував такий варіант а-ля дерунів, а кабачок в наявності є)))
Приємного апетиту!

Готується до: 30 хв
300 Ккал.

Якщо рецепт Вам сподобався - будь ласка, поділіться смачненьким з друзями!

Be the first to comment

Leave a Reply

Ваш email не буде публікуватися.